NAŠA PEVAČICA JE POKAZALA PENIS O KOM JE PRIČALA CELA SRBIJA! Sada se oglasio i ON pa otkrio PRAVU ISTINU!
Foto: Printscreen

SKANDALOZNO

NAŠA PEVAČICA JE POKAZALA PENIS O KOM JE PRIČALA CELA SRBIJA! Sada se oglasio i ON pa otkrio PRAVU ISTINU!

Mladen celu situaciju sa pevačicom, komentariše ovako:

Objavljeno: 18:50h
Lazar Stanušić

Kako što smo juče već pisali, pevačica Sandra Urban Dolls je ekskluzivno za Espreso.co.rs otkrila da je bivši Zadrugar Mladen Rajković muvao i slao joj golišva fotke.

Ona je dala i izjavu, kao i deo prepiski, koje možete pogledati OVDE.

Međutim, našoj redakciji se sada javio i pomenuti Zadrugar koji tvrdi da je istina potpuno drugačija, kao i da postoji dosta prepiski koje pevačica nije plasirala u medije, a koje ukazuju na potpuno drugu stranu priče.

Mladen celu situaciju sa pevačicom, komentariše ovako:

"Po ko zna koji put da je neka “moralna” devojka, ovaj put žena pokušala da dobije naslov preko mene. Dotična pevačica iliti klub igračica je meni pisala danima, pričala o svojoj karijeri, momcima, problemima, a ja sam samo uredno odgovarao sa po 1-2 poruke jer je znam od ranije. Iako je starija od mene 10 godina ona je pokretala provokativne teme čak je i pričala kako obožava mlađe muškarce i da je samo sa takvima i bila u emotivnim odnosima. Što se tiče slike istina je, takva je bila tematika, faktički molila je za nju da bi posle toga slikala i našla da glumi moral. Evidentno je da je samo jedna u nizu žena koje se trpaju po novinama da bi dobile gram medijskog prostora na osnovu mog polnog organa sto je poprilično poražavajuće za tako”ostvarenu”ličnost. Prepiske koje je poslala nisu validne jer je obrisala 80% svojih poruka pa ću ostaviti u prilogu realnu konverzaciju i kako je ona izgledala."

A u nastavku teksta možete pogledati celu njihovu konverzaciju:

1 / 6 Foto: Espreso.co.rs

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.