BIO JE U VEZI SA KAJOM OSTOJIĆ A ONDA OŽENIO MUŠKARCA! Ovako mu izgleda MUŽ, obojica su lepi kao LUTKE!
Foto: Printscreen

šok obrt

BIO JE U VEZI SA KAJOM OSTOJIĆ A ONDA OŽENIO MUŠKARCA! Ovako mu izgleda MUŽ, obojica su lepi kao LUTKE!

Nakon učešća u “Velikom Bratu” Petar se preselio iz Srbije u London, a onda se 2011. godine oženio svetski poznatim plesačem Tristanom Templom

Objavljeno:

Petar Perović tokom prošle decenije bio jedan od najuspešnijih manekena na ovim prostorima. Pojavljivao se u spotovima mnogih pevačica, radio je kampanje za mnoge svetski poznate brendove, a onda je 2008. godine ušao u rijaliti šou “Veliki Brat”.

Tokom učešča u “Velikom Bratu” ostavljao je bez daha mnoge žene, a u rijalitiju je bio prisan sa pevačicom Katarinom Kajom Ostojić, sa kojom je i danas blizak prijatelj, a pisalo se da su imali kratku romasu. maneken se pojavio se i u njenom spotu “Lepa, a sama”

Nakon učešća u “Velikom Bratu” Petar se preselio iz Srbije u London, a onda se 2011. godine oženio svetski poznatim plesačem Tristanom Templom.

Petar i Tristan 2012. godine posetili su zajedno Beograd, zbog Tristanovog učešća u spotu Ane Nikolić za pesmu “Baksuze”.

Petar je i dalje u braku sa Tristanom, sa kojim živi u Londonu. Sudeći po fotografijama sa Petrovog Instagram profila on i njegov suprug često putuju i u tome uživaju,

Petar se i dalje bavi modelingom i to vrlo uspešno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.