Glumcima tek sada neće biti dobro: Pored Nataše Bekvalac i "Zvezda Granda" u mjuziklu!
Foto: Print Screen Youtube

NEGODOVANJE U NAJAVI

Glumcima tek sada neće biti dobro: Pored Nataše Bekvalac i "Zvezda Granda" u mjuziklu!

Ovo se mnogima neće dopasti, dok reditelj navodi kako su oni odličan izbor
Objavljeno: 19:23h

Vest da će Nataša Bekvalac igrati Dragu Mašin u filmu "Tajna Crne ruke" izazvala je negodovanja srpskih glumaca, a sada bi učešće "Zvezde Granda" u ovom mjuziklu moglo "doliti ulje na vatru".

Naime, pobednik takmičenja "Zvezde Granda 2007. godine Dušan Svilar, igraće ulogu Dragutina Dimitrijevića - Alisa, prenosi Sputnjik.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Fonet

Reditelj Ljubiša Ristić, koji je glumcima koji negoduju najavio velika iznenađenja, naveo je kako je pevač školovan za ulogu koju je dobio.

- Glavnu ulogu Dragutina Dimitrijevića Apisa, zajedno sa našim vodećim glumcem KPGT-a Lazarom Jovanovim, sprema pobednik Zvezda Granda 2007. godine Dušan Svilar. On je mladić koji je u međuvremenu napustio estradu. Završio je muzičku akademiju, na kojoj tvrde da se 15 godina nije pojavio takav tenor na našem Konzervatorijumu. On je školovan operski pevač, a ovo će mu biti prva velika uloga na pravoj sceni. Posebno se radujem da jedan tako talentovan mlad čovek, koji sjajno izgleda za tu ulogu i fantastično peva, bude moj đak mesec dana i da ga ja spremim za scenu i glumu - rekao je Ristić.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.