TEŠKA SUDBINA GLUMCA KOG OBOŽAVATE! Doživeo je ogromnu tragediju i gubitak, ali ga život šiba i dalje!
Foto: youtubescreen

STRAŠNO

TEŠKA SUDBINA GLUMCA KOG OBOŽAVATE! Doživeo je ogromnu tragediju i gubitak, ali ga život šiba i dalje!

U teškim trenucima uz njega je koleginica Ozge.

Objavljeno:

Turski glumac Emir Tarhun koji je vezan za porodicu prošle godine ostao je bez majke i bake, a sedam godina ranije poginuo mu je brat. U teškim trenucima uz njega je koleginica Ozge.

Dok svakodnevno gledaoci Pinka prate prvu sezonu telenovele “Zakletva”, u Turskoj je prekinuto snimanje drugog ciklusa zbog epidemije. “Zakletva” je priča o Rejhan (Ozge Jagiz) i Emiru (Gokberk Demirdži). Za kratko vreme, serija je postala jedna od trenutno najgledanijih turskih sapunica na domaćim kanalima, a Gokberk miljenik ženskog dela publike.

Tridesetogodišnji glumac je rođen u Izmiru. Uopšte nije planirao da mu gluma bude životni poziv. Sasvim slučajno ga je pre sedam godina producent zapazio i ponudio mu je epizodnu ulogu u projektu “Osmanlida Derin Devlet”. Iako je tada Gokberk bio okrenut sportu i profesionalnoj sportskoj karijeri, prihvatio je izazov i to se ispostavilo kao pravo rešenje. U nedavnom intervjuu glumac je otkrio da sa Emirom iz “Zakletve” ima mnogo sličnosti, ali i različitosti.

emir tarhun
foto: youtubescreen

- Emir Tarhun je veoma pravdoljubiv lik. Sve što treba da se desi, po njemu, treba da se desi na pravedan način. Disciplinovan je i ne podnosi laži. Sve treba biti na svom mestu, onako kako treba. Ovo nam je zajednička stvar. I ja sam pravedan. Ono što nam nije zajedničko je to što je on ima fiks ideje. Tvrdoglav je i ne menja svoje stavove. Ponos mu je veoma bitan. Čak i kada greši, svestan je da greši, ali ponos mu ne dozvoljava da se povuče. Takve osobine čine stvari težim, naročito osobama s kojima je, ali i izluđuje publiku. To je nešto što nam nije zajedničko. Sviđa mi se Emir, nadam se da će na svetu biti više ljudi kao što je on, što se tiče karaktera - izjavio je zgodni glumac.

Gokberk ne voli da se eksponira. Veoma je vezan za porodicu i teško mu je pao odlazak majke, koja se dugo borila protiv kancera a iste godine je izgubio i baku, za koju je bio veoma vezan. Pre sedam godina mu je u saobraćajnoj nesreći nastadao i mlađi brat.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.