ILDU ŠAULIĆ ZADESILA TEŠKA SITUACIJA! Dva dana bila zarobljena u kući, porodična idila je postala pakao!
Foto: printscreen

STRAŠNO

ILDU ŠAULIĆ ZADESILA TEŠKA SITUACIJA! Dva dana bila zarobljena u kući, porodična idila je postala pakao!

Ilda je otvorila dušu o teškoj situaciji koja ju je zadesila u Americi.

Objavljeno:

Pevačica Ilda Šaulić za praznike otputovala je u Ameriku sa suprugom Bojanom i ćerkom Emom, a kako je otkrila sneg je tamo toliko napadao da je čak u jednom trenutku i blokirao saobraćaj.

“Odmah po sletanju bili smo dva dana zarobljeni u Nju Džerziju, jer je čitav Njujork bio u kolapsu zbog snežne oluje. Tek kada se to smirilo, otišli smo da obiđemo grad, ali ostali smo kraće od planiranog zbog Bojanovih obaveza u Vermontu, što je bio osnovni povod za naše putovanje”, rekla je Ilda i dodala dočekala praznike u pravoj idili.

“Bojan ima stan u Sent Albansu, živopisnom američkom gradiću poput onih iz romantičnih komedija s božićnom temom. Na centralnom trgu su klizalište, gradska skupština, jedna biblioteka, nekoliko čajdžinica… Sve je dekorisano još za njihov Božić, svuda se čuje muzika, imaš osećaj kao da živiš na Holmark kanalu. Ema je s tatom išla da iseku jelku, okitili smo kuću, bilo je samo nas troje, jer neki od prijatelja zbog snega nisu mogli da dođu. Dočekali smo tako 2021. po našem vremenu, a po njihovom smo zaspali pre ponoći”, kroz smeh kaže pevačica i dodaje da su zbog malo ljudi sami organizovali svoj zabavni program.”

“Uveče smo izašli u šetnju, u parku ima bina koja je natkrivena i na kojoj nema programa, ali smo mi na njoj nastupali. Ja sam recitovala, Bojan je pevao pesmu Riblje čorbe, dok je Ema bila zadužena za moj repertoar, pa je otpevala „Stani, dušo”. Uprkos ograničenom kretanju, proveli smo se fantastično. I Božić smo proveli porodično, Ema nam je bila položajnik, ali sad smo se uželeli sunca, tako da ćemo se spustiti do Floride čim budemo mogli”, zaključuje Ilda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.