DARKU LAZIĆU JE 2020. GODINA BILA JEZIVI PAKAO! Upao u veliki DUGOVE, izgubio OCA, a onda mu se desilo i OVO!
Foto: Ana Paunković

detaljno iz života

DARKU LAZIĆU JE 2020. GODINA BILA JEZIVI PAKAO! Upao u veliki DUGOVE, izgubio OCA, a onda mu se desilo i OVO!

Na taj način, tokom 2020. izgubio je više od 70 kilograma, te je njegov izgled čitave godine bio tema o kojoj se pričalo

Objavljeno:

Pevač Darko Lazić iza sebe ostavlja i te kako burnu 2020. godinu, u kojoj su mu se desile neke lepe, ali i neke nimalo pozitivne stvari.

Darko je početkom godine otišao na operaciju smanjenja želuca, kako bi se rešio suvišnih kilograma sa kojima se godinama borio.

Darko Lazić, Marina Gagić
foto: Damir Dervišagić

Na taj način, tokom 2020. izgubio je više od 70 kilograma, te je njegov izgled čitave godine bio tema o kojoj se pričalo.

- Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, te sam tražio način da ih se rešim. Fizikalnu terapiju nisam mogao u potpunosti da izvodim, a i kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Osim svega toga, krvna slika nije bila baš najbolja i to je pretilo da nastanu mnogo veći problemi. Na stranu sve to, nisam mogao normalno ni da se krećem, jer sam konstantno imao bolove, što me je baš mučilo - rekao je u januaru 2020. za “Blic” Darko i dodao:

- Pričao sam se lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. U prvom trenutku bio sam uplašen, plašio sam se komplikacija koje bi mogle da nastanu. Sa hirurgom sam pričao i on mi je objasnio da se radi o rutinskoj operaciji, a da će kilogrami tek nestati posle nekoliko meseci. Sada sledi period oporavka organizma i dovođenja u normalno stanje. Potrebno je da prođe vreme, a nadam se da ću i ovu bitku pobediti.

Darko Lazić
foto: Ljiljana Stanišić / Kurir.rs

Jun 2020. Darko će pamtiti po lepom. Tada je njegov naslednik Aleksej, kog je dobio sa verenicom Marinom Gagić, proslavio prvi rođendan.

Marina i Darko su u prisustvu porodice i prijatelja tada i krstili sina, a potom organizovali slavlje povodom krštenja i prvog rođendana.

Međutim, ni ova godina nije mogla da prođe bez razmirica sa bivšom suprugom Anom Sević, sa kojom od razvoda ima vrlo buran odnos.

U oktobru mesecu, Darko Lazić je za medije ispričao kako ćerku Lorenu, koju ima iz braka sa Anom, navodno nije video godinu dana.

Ana Sević, Darko Lazić
foto: Marina Lopičić

Nakon toga se oglasila Ana, koja je na Instagramu objavila fotografije i poruke, kako bi dokazala da je pevač u međuvremenu viđao ćerku.

Kako su potom pisali domaći mediji, Ana je nakon ovog događaja protiv bivšeg muža podnela tužbu za povredu časti.

Mnogo se pričalo i o Lazićevim dugovanjima, a on je novembru u jednoj emisiji naveo da su ona porasla "sa milion, na milion i po".

Krajem godine, Darko je doživeo najveći životni udarac - u decembru mu je preminuo otac Milan Lazić.

Milan Lazić se podvrgao istoj operaciji smanjenja želuca kao i njegov sin, međutim nakon operacije došlo je do komplikacija. Milan je danima bio u komi, a 13. decembra 2020. je nažalost izgubio bitku i preminuo.

Darko Lazić
foto: Kurir/ Ana Paunković

Darkov otac sahranjen je 15. decembra u Brestaču, a pevač je nakon očeve smrti istakao da se porodica teško miri sa velikim gubitkom.

- Loreni još nismo rekli da joj je deda preminuo, ali ne žurimo. Treba da prođe malo vremena. Počeo sam da izlazim više iz kuće, brat i ja smo često napolju, idemo na pecanje, putujemo. Majka je bolje, oporavlja se od tatine smrti, ali joj je i dalje teško. Lakše mi je kad nisam u kući, nekako zaboravim da ga nema. Još mi je teško, sve je to sveže, ali mora da se gura napred - rekao je Darko nedavno za domaće medije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.