ESPRESO EKSKLUZIVNO OTKRIVA! Našoj pevačici ZADRUGAR slao POLNI ORGAN i terao je da mu se KLANJA! (FOTO + PREPISKE)
Foto: Printscreen

SKANDALOZNO

ESPRESO EKSKLUZIVNO OTKRIVA! Našoj pevačici ZADRUGAR slao POLNI ORGAN i terao je da mu se KLANJA! (FOTO + PREPISKE)

Besna pevačica ostala je šokirala, te nam je odmah dala izjavu

Objavljeno: 20:46h

Portal Espreso.co.rs došao je u ekskluzivni posed fotografija prepiske naše pevačice Sandre Urban Dolls i bivšeg zadrugara Mladena Rajkovića.

Kako saznajemo, mladi Zadrugar se javio pevačici i od nje zahtevao da se vide, a kako ga je ona odbila postao je sve napadniji, da bi joj na kraju poslao sliku svog polnog organa uz opis "Pokloni se".

Besna pevačica ostala je šokirala, te nam je odmah dala izjavu:

"Dečko mi piše zadnjih par dana, ja mu odgovaram iz dosade, generalno odgovaram svima jer volim da održavam interakciju sa svojim pratiocima. Pitao me je da idemo na večeru, ja sam odgovorila da radije ne bih, i on je poceo da me vređa da sam debilčina, poslao je i sliku svog "pirinca", nakon čega sam ja iste sekunde rešila da objavim na svoj story da se izblamira pred 16k." - Priča Sandra, pa dodaje:

"Ja neću da ćutim, neke devojke su srećne kada čuju da bi neko seksualno opštio sa njima, ja nisam od tih! Svaka bi trebaka da uradi ovako nešto, pa da vidim da li bi se broj ovakvih bolesnika povećavao." - bila je jasna pevačica.

Pevačica nije želela da sve ostane samo na pukom prepričavanju, pa nam je ekskluzivno poslala celu njihovu prepisku, koju možete vidieti u nastavku:

1 / 8 Foto: Espreso.co.rs

Šta vi mislite o svemu ovome?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.