SEĆATE LI SE NAJLEPŠE DEVOJČICE NA SVETU?! Od devojčurka do SE*SI BOMBE: Objavila POLUGOLU FOTKU, pa srušila SVET
Foto: Profimedia

au!

SEĆATE LI SE NAJLEPŠE DEVOJČICE NA SVETU?! Od devojčurka do SE*SI BOMBE: Objavila POLUGOLU FOTKU, pa srušila SVET

Neverovatna promena..

Objavljeno:

Tilan Blondo proslavila se još kao devojčurak, uplovivši u modeling vode, a njena slava kulminirala je pre deset godina kada su mediji proglasili najlepšom devojčicom na svetu

No, vreme neumitno leti i Tilan više nije devojčica - u aprilu će napuniti 20 godina, a već sada živi veoma luksuzno i daleko od prosečne devojke njenih godina.

Prvu naslovnicu krasila je samo samo šest godina, a nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspeha i zarađenih 4, 3 miliona dolara.

Ipak, lepa Francuskinja i dalje radi punom parom, a u pauze između različitih snimanja i modnih angažmana rado koristi da poseti i provede se na nekoj egzotičnoj destinaciji.

Veoma je popularna i na Instagramu gde je prati gotovo 4 miliona ljudi, a ona ih s vremena na vreme počasti izazovnim fotografijama.

Tako je nedavno pozirala u narandžastom minijaturnom bikiniju, pokazavši svoje vitko, isklesano telo i savršen struk. Tilan ne samo da je i dalje prelepa, već je izrasla i u veoma zgodnu devojku sa raskošnim atributima.

Uvereni smo da je čeka još blistavija karijera od one koju već ima!

Inače, ona vodi i vrlo buran ljubavni život, iako ima tek 19 godina. Iza sebe ima već dve ljubavne veze - sa 19-godišnjim producentom Milanom Meritom i 20-godišnjim Francuzom Rafaelom Le Frijantom. Trenutno je u vezi sa izvesnim Benom, a par je već podelio niz zajedničkih fotografija na Instagramu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.