JELENA KARLEUŠA RAZNEŽILA SRBIJU! Pevačica je ATEISTA ali se slikala pored ČESNICE pa pokazala kako uči ĆERKE!
Foto: printscreen

prelepo

JELENA KARLEUŠA RAZNEŽILA SRBIJU! Pevačica je ATEISTA ali se slikala pored ČESNICE pa pokazala kako uči ĆERKE!

Karleuša je ispod fotografije ostavila i jaku poruku, navodeći da poštuje tradiciju, iako je ateista, te da je najbitnije biti čovek. Kako je napisala, sve ostale podele su u našim glavama

Objavljeno: 07.01.2021. 23:50h

Pop zvezda Jelena Karleuša objavila je fotografiju sa ćerkama i česnicom, navodeći da iako je ateista, decu uči da poštuju tradiciju.

Jelena je na fotografiji u crnoj haljini, a pored nje su njene ćerke Nika i Atina, koje zajedno sa Jelenom u rukama drže česnicu i obeležavaju današnji praznik.

Karleuša je ispod fotografije ostavila i jaku poruku, navodeći da poštuje tradiciju, iako je ateista, te da je najbitnije biti čovek. Kako je napisala, sve ostale podele su u našim glavama.

“Iako sam ateista, sa zadovoljstvom učim decu tradiciji našeg naroda ali i tradiciji Slovenije, Hrvatske, Bosne, Kosova, Crne Gore, Austrije … jer u nama teče krv svih tih naroda. Otac mi je Srbin, majka Slovenka, jedan deda iz Like, drugi iz Slovenije, jedna baka iz Bosne, druga sa Kosova, prababa Austrijanka… šta sam onda ja? Ja sam ČOVEK. I volim i poštujem sve vere i nacije…jer kad se sve sabere i oduzme, kad je frka-mi smo svi ISTI. Jedina podela je u našim glavama. Prema tome, budite dobri LJUDI i učite svoju decu pravim vrednostima. Oni su bolja budućnost”, napisala je ona u opisu fotografije.

Bonus video:

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media