MAJKA MU BIVŠE NIJE PRIHVATILA ALI SADAŠNJU OBOŽAVA! Ovako Sloba Radanović proslavlja BOŽIĆ sa verenicom i majkom!
Foto: Printscreen

praznik

MAJKA MU BIVŠE NIJE PRIHVATILA ALI SADAŠNJU OBOŽAVA! Ovako Sloba Radanović proslavlja BOŽIĆ sa verenicom i majkom!

- Mene su vi osuđivali tada, a ja sam želeo da ispoštujem publiku. Meni je i otac sam rekao, ako se nešto desi da pevam

Objavljeno:

Pevač Slobodan Sloba Radanović novogodišnje i božićne praznike ove godine provodi u krugu porodice, te je istakao da je tom prilikom ispoštovao sve običaje i da je veliki poštovalac tradicije.

- Nova godina je kod nas klasika, jelka i bogata trpeza. A ja sam baš tradicionalista, što se tiče božićnh praznika. Slama je u kući, jede se na podu, sve je kao kod naših predaka, ja sam to naučio od bake na selu i od naših starijih, od familije, rodbine... Od malena to gajim u sebe i poštujem običaje. Božić je kod u kući baš onakav kakav i treba da bude pravoslavni Božić u jednoj srpskoj domaćinskoj kući. U crkvu idem redovno, ne samo kad su praznici. Ove godine praznike provodim sa Jelenom i majkom, ispoštovaćemo sve običaje, kao i uvek - rekao je Sloba.

Podsetimo, Slobi je preminuo otac prošle godine za doček Nove godine, a on je tada imao nastup. Radanović se tada poneo kao profesionalac, te je nastavio da peva, a nedavno je otkrio da su ga zbog tog poteza mnogi osuđivali.

- Mene su vi osuđivali tada, a ja sam želeo da ispoštujem publiku. Meni je i otac sam rekao, ako se nešto desi da pevam. Više se ni ne sećam kako je bilo, preteško mi je da mislim o tome - rekao je Sloba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.