"KAO DETE NISAM MOGLA DA UŽIVAM U BOŽIĆU" Snežana Đurić prvi put ISKRENO O SVEMU, dotakla se i laži o NJENOJ SMRTI!
Foto: Youtubescreen

AU!

"KAO DETE NISAM MOGLA DA UŽIVAM U BOŽIĆU" Snežana Đurić prvi put ISKRENO O SVEMU, dotakla se i laži o NJENOJ SMRTI!

Bila su drugačija vremena.

Objavljeno: 07.01.2021. 16:39h
  • 3

U današnjem prazničnom izdanju emisije "Premijera" gostovala je naša proslavljena pevačica Snežana Đurišić. Ona je pred premijernim kamerama sumirala utiske o godini za nama.

Ova godina vas je naučila, a nas je vratila na ono što smo zaboravili, a zaboravili smo sami na sebe, na neke uobičajne stvari, koje smo sklonili sa strane jer su nas poslovi odveli u neku drugu stranu - rekla je pevačica.

Snežana Đurišić
foto: Youtubescreen

Snežana se osvrnula i na mnogobrojna nagađanja o problemima u vezi sa Vanjom Miloševićem, kojih kako ona kaže nije ni bilo, već je sve plod mašte autora.

- Muke sa Vanjom nisu postojale, pišu svašta. Naš odnos je potpuno jednostavan, srećna sam što mi se desila ljubav sa čovekom koji je slobodan, ja sam slobodna, nikog ne povređujemo svojom vezom. Srećni smo i to je sve što mogu da kažem. Nismo se posvađali ni razišli kako se pisalo. Nismo imali nikakvih problema. Ja pripadam ljudima kojima je vrlo jasno kojim poslom se ja bavim, meni je vrlo jasan moj posao, jasno mi je da sam javan čovek, i Vanja je takođe javno lice, često se pojavljuje na televiziji. I znam da mora nešto da se piše, a da su preterali, preterali su. Može jedan deo privatnosti da se pojavi u javnosti, ali jedan deo se nikad neće pojaviti i mi imamo pravo da imamo svoj privatan život. Ako smo javna lica, nismo javni vc, na šta to liči.

Tokom prošle godine u novinama su se pojavljivali i naslovi da je Snežana preminula, a pevačica kaže da su ovi slučajevi dobili svoj epilog na sudu.

Uzeo je moj advokat to i mislim da su pronašli ko je to uradio. Imam sreću da moja mama nema veze sa društvenim mrežama, inače bi otišla sa ovog sveta - navela je ona.

Snežana se prisetila i kako je slavila Božić ranije, ali i kako sada izgleda ovaj praznik u njenom domu.

Ja kao dete nisam imala priliku da uživam u proslavi Božića jer se u našoj kući to nije slavilo, jer je tata bio vojno lice. Kada sam se udala, od tada pa do danas slavim i Božić i Uskrs i to su dva najradosnija praznika, uživam u njima. Poenta je da se okupi porodica. Postoji česnica, znaju se svi običaji, to sve poštujemo. Ali meni malo smeta što se svi običaji vezuju za hranu, šta je na trpezi, šta ste spremali, uvek se sprema ono što ukućani vole da jedu, nebitno je koji je praznik. Tako je i u mom domu. Pored česnice i onoga što je obeležje tog praznika, nalazi se ono što moji ukućani vole da jedu. Dugo godina je kao polažajnik dolazila moja kumica Jovana, a sada su to moji unuci, pa ko dođe prvi, tu su pokloni i sve što ide - otkrila je proslavljena pevačica.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media