TO JE MOJ NAJTUŽNIJI DAN I SUOČAVANJE SA NAJVEĆIM STRAHOM! Zbog gubitka voljene osobe, Pavlovićeva danas NEUTEŠNA
Foto: Printscreen

BOLNO!

TO JE MOJ NAJTUŽNIJI DAN I SUOČAVANJE SA NAJVEĆIM STRAHOM! Zbog gubitka voljene osobe, Pavlovićeva danas NEUTEŠNA

Milica je odrasla sa bakom i dekom - oni su joj oduvek bili najveći životni oslonac i podrška

Objavljeno: 07.01.2021. 11:05h

Pevačica Milica Pavlović praznike tradicionalno provodi nadomak Leskovca, gde je odrasla, a tako je i ove godine - tokom Badnjeg dana i Božića uživaće u društvu najmilijih.

- Volim praznike poput Božića, popt Uskrsa, radujem se njima, naročito trpezi, odlasku u crkvu, porodično idemo zajedno na pričest... Trpeza je spremna! Ove godine sam pričest obavila ovde u crkvi, dva dana se posle toga vraćam ovde za Beograd, isto se ovde okupljamo sa nekom rodbinom... Biće lepo - kaže Milica, koja je tužna što će Božić po prvi put provesti bez voljenog deke Vladimira, koji je preminuo krajem novembra 2020.

- To je najtužniji dan i moje suočavanje sa mojim najvećim strahom, to je gubitak voljene osobe. Prvi put će glavno mesto za stolom biti prazno, ali svakako da se radujem okupljanju sa ostatkom porodice.

Milica je, inače, odrasla sa bakom i dekom - oni su joj oduvek bili najveži životni oslonac i podrška, te ne treba da čudi što je na njih ponosna i zahvalna.

- Kada odrastate kao ja, sa bakom i dekom, trudite se uvek da ne date nikome za pravoda vam nešto manje uvaže, da ste manje bitni od ostalih i da hrabro koračate satom rečenicom:“Da, mene su odgojili baka i deka“ - rekla je Milica u "Premijeri"

(Espreso.rs/Premijera)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media