SPREMILA MU JE VELIKO IZNENAĐENJE, ALI NIJE NI SLUTILA DA ĆE OVAKO ODREAGOVATI! On ODLEPIO od nervoze, ŠOK ISTINA
Foto: Nemanja Nikolić

hit!

SPREMILA MU JE VELIKO IZNENAĐENJE, ALI NIJE NI SLUTILA DA ĆE OVAKO ODREAGOVATI! On ODLEPIO od nervoze, ŠOK ISTINA

Neočekivani preokret..

Objavljeno:

Pevačica Danijela Karić, koja je u drugom stanju, organizovala je iznenađenje za svog supruga, plesača i koreografa Ivana Mileusnića, i naslednike.

Danijela je, naime, u tajnosti organizovala putovanje na Zlatibor, o čemu Ivan nije znao ništa sve do poslednjeg momenta.

Budući da se njihova porodica mesecima nigde nije kretala zbog pandemije korona virusa, Ivan je priznao da je u prvi mah bio ljut kada je saznao da treba da putuju.

- Deca su mi rekla da se spakujem i da idemo iz kuće na tri - četri dana, da je Danijela priredila iznenađenje za sve i da ne smem da odbijem jer se jako radovala. Ja sam bio prvo u šoku jer znam da nigde ne idemo mesecima i ne mešamo i ne viđamo sa ljudima, čak ni najbližima iz porodice, jer se čuvamo. Pogotovo od kada smo saznali da ponovo čekamo bebu. Mislio sam prvo da deca nešto dobro nisu razumela, ali sam pogrešio - rekao je Mileusnić za "Kurir".

Međutim, kada mu je pevačica objasnila da će biti izolovani od svih, Ivan se predomislio i obradovao se iznenađenju.

- Prvo sam bio ljut jer me nisu pitali za takvu stvar i odluku, a mesecima nigde ne idemo osim što prošetamo u blizini kuće, i to tamo gde nema ljudi u blizini. Danijela mi je objasnila da idemo na Zlatibor, a onda sam tek odlepio od napada nervoze jer znam da je tamo uoči Nove godine i dečjih raspusta uvek gužva i previše ljudi, a dogovorili smo se da ove zime preskačemo skijanje. Međutim, kada mi je objasnila da idemo na neko izolovano, bajkovito mesto koje nije u centru Zlatibora, da ćemo imati na raspolaganju kućicu od drveta koja ima sve što nam treba, kuhinju da sami kuvamo, zaseban ulaz, dvorište, kamin, da je izvan centra - ovo mi je možda jedno od najdražih iznenađenja - iskren je bio Mileusnić.

Danijela i Ivan, podsetimo, čekaju drugo zajedničko dete, a nedavno su saznali da će dobiti ćerku. Popularni par u septembru 2019. dobio je naslednika Maksima, a Danijela iz prvog braka ima i ćerku Moniku i sina Filipa.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.