DO JUČE JE BIO ANONIMUS, A SADA ĆE BITI NOVI DŽEJMS BOND?! Neverovatno IZNENAĐENJE, pršti od mišića i zgodnoće!
Foto: Instagramscreen

au!

DO JUČE JE BIO ANONIMUS, A SADA ĆE BITI NOVI DŽEJMS BOND?! Neverovatno IZNENAĐENJE, pršti od mišića i zgodnoće!

Neočekivani preokret...

Objavljeno:

Sve su glasnije spekulacije da će naslednik Danijel Krejga u ulozi Džejms Bonda u čuvenom istoimenom serijalu biti 31-godišnji glumac Rege-Žan Pejdž.

Upravo on vodi na kladionicama, a fanovi serijala tvrde da je savršen agent 007.

Kladioničarska kuća Ladbrokes objavila je u utorak da je koeficijent za njega sa 40/1 prešao na 16/1 što za samo nedelju dana. Sada je bolje kotiran nego glumci Džejmi Bel i Kris Hemsvort, a rame je uz rame sa Majklom Fasbenderom.

"Rege-Žan Pejdž skočio na kladionicama i sad vodi u trci za glumca koji će zameniti Danijela Krejga", rekao je Aleks Apati iz pomenute kuće.

Podsetimo, kao potencijalni tajni agenti pominjali su se i Idris Elba, Džejms Norton i Tom Hardi, a kome će na kraju pripasti laskava uloga - ostaje da vidimo.

Inače, zgodni Pejdž trenutno glumi u Netflix seriji "Bridgerton" koja je premijeru imala pre samo dve nedelje, a već ju je pogledalo više od 63 miliona ljudi i to samo računajući zvanični server.

"Upravo sam pogledao "Bridgerton" na Netflixu. Rene-Žan treba da bude sledeći Bond. Zgodan je i fin", samo je jedan u nizu sličnih komentara na Tviteru.

A šta vi kažete - da li je Rene pravi izbor za novog Džejms Bonda?

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.