ŽENA OD SULTANA NIKADA OŠTRIJA! Oktrila kako će se OSVETITI BIVŠEM DEČKU:Želi KAZNU za njega, a ovako provodi Božić
Foto: Instagramscreen

au!

ŽENA OD SULTANA NIKADA OŠTRIJA! Oktrila kako će se OSVETITI BIVŠEM DEČKU:Želi KAZNU za njega, a ovako provodi Božić

Mlada pevačica otkriva kako će provesti praznike

Objavljeno: 10:16h

U 2020. postala je poznata kao „Žena od sultana” , ali ono što nikada ne treba zaboraviti je da je Tijana eM Šumadinka i pravoslavka. U potpuno drugačijem izdanju, u narodnoj nošnji, Tijana je, za štampano izdanje Objektiva otkrila kako provodi praznike, da li je oprostila bivšem dečku i šta priprema na poslovnom planu.

Tijana Milentijević
foto: Printscreen Instagram

Šta za tebe predstavlja Božić?

Za mene je Božić najlepši dan u godini, to mi je sigurno najdraži praznik, jer je energija tada najtoplija i najlepša. Što se običaja tiče, to je kod svih nekako slično. Kada bilo koji drugi dan spremimo istu hranu kao za Badnji dan i Božić, to nekako nema isti ukus kao tokom ta dva dana. Za Badnji dan uvek imamo posnu trpezu, a za Božić, naravno, česnicu. Prošla godina je bila prva da sam ja izvukla novčić i evo šta mi se sve desilo, tako da baš verujem u to.

Kako ćeš sada, gde i sa kim obeležiti Božić?

Samo jedne godine sam propustila Božić s roditeljima, i zbog toga se jako kajem. Ove sam se organizovala da budem slobodna i odem kući u Kragujevac da proslavimo.

Ko će biti položajnik za Badnji dan?

Kod moje kuće je običaj da moj stric bude položajnik i on dolazi rano ujutru na dan Božića.

Koje božićne običaje poštuješ i veruješ li u Boga?

Božić slavim u kućnoj atmosferi. Postim kada se posti, svi porodično to poštujemo, pa tako i ja. U crkvu idem često, da zapalim sveću za zdravlje, to me ispuni pozitivnom energijom.

Hrišćanski je praštati, ali možeš li da oprostiš nasilje bivšem dečku?

Stavila sam tačku na tu priču. Da li neko može da oprosti tako nešto? Mislim da nijedna devojka to ne bi trebalo ni da trpi ni da oprosti. Nadležnim organima je ostavljeno da urade sve što treba.

Želiš li novu ljubav i kakav treba da bude tvoj izabranik?

Naravno da očekujem ljubav, ali nigde ne žurim. Ne moram baš u 2021. da nađem nekoga. Nemam neki određeni tip muškarca, naravno da je fizički izgled važan, ali meni je važno i da zrači pozitivnom energijom i šarmom. Na duže staze, najbitnije mi je da postoji uzajamno poštovanje, da nema laži i da sve lepo ide svojim tokom.

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.