DVE GODINE GA NEMA U JAVNOSTI, NIKO NIŠTA NE ZNA:Aljoša Vučković je u poslednjoj izjavi rekao da se ne oseća dobro!
Foto: Dragan Kadić

ostario!

DVE GODINE GA NEMA U JAVNOSTI, NIKO NIŠTA NE ZNA:Aljoša Vučković je u poslednjoj izjavi rekao da se ne oseća dobro!

Godine ga stigle.

Objavljeno:

Aljoša Vučković, poznati glumac, sredinom decembra napunio je 74 godine, a već dve godine nije aktivan u svetu glume.

- Ništa ne radim i ne mogu da radim. Bolestan sam i ne osećam se dobro, to je jedan od razloga zašto ne glumim - rekao je svojevremeno u jednom od poslednjih obraćanja javnosti, ne želeći da otkriva detalje o bolesti.

- Mislim da sam dovoljno uradio. Mogu još, ali nisam ni u godinama ni u poziciji da prihvatam bilo šta. Ne treba mi. Mislim da nije ni preskromno ni bahato to što sada tražim neki svoj mir - kazao je bio.

Aljoša Vučković
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Vučković u Beogradu živi sa suprugom Editom, s kojom ima dve ćerke - Leanu i Saru. Aljošu najviše pamte po ulogama iz "Velog mista", ali i seriji "Bolji život" gde je glumio doktora Lukšića.

Aljoša Vučković je tumačio ulogu mletačkog državnika Jovana Dandola u "Nemanjićima", što je bila njegova poslednja televizijska uloga pred povlačenje.

Glumac Mirko Babić nas je napustio u novembru mesecu prošle godine, a tada je Aljoša govorio o njemu kao svom velikom prijatelju.

- Bili smo kolege i Mirko je moj dobar drug i mnogo mi je žao što je izgubio bitku. Znam da je bio bolestan i baš mi je žao - kazao je Vučković tada.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.