O OVOJ EMISIJI ĆE SE NADALEKO PRIČATI: Takmičari u "Poteri" osvojili MILION, a OVE scene NISU EMITOVANE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ RTS

šok!

O OVOJ EMISIJI ĆE SE NADALEKO PRIČATI: Takmičari u "Poteri" osvojili MILION, a OVE scene NISU EMITOVANE! (VIDEO)

- Ako vam je protekla epizoda "Potere" bila zanimljiva, ovaj video će vas dodatno zabaviti - napisao je Memedović

Objavljeno: 06.01.2021. 08:11h
  • 1

U kvizu "Potera" koji je emitovan 5. jaunara na RTS-u fantastični takmičari osvojili su rekordnih 1.080.000 dinara, a dodatno će vas nasmejati i zabaviti video, koji u celosti nije emitovan.

Naime, Darko, Siniša, Bojan i Arsenije su pružili sjajno znanje, oni su se prvo kvalifikovali za finalnu poteru, nakon pojedinačne borbe sa tragačom Žarkom Stevanovićem.

Prednjačio je Siniša, koji je osvojio čak 700.ooo dinara. Takmičari su sjajno su odgovarali i u finalnoj poteri, a imali su čak 23 koraka ispred tragača. Nakon emitovanja veliku pažnju javnosti privukli su takmičari i emisija.

Potera
foto: Printscreen RTS

Voditelj Jovan Memedović objavio je video iz montaže, neki delovi su emitovani, dok neke od njih publika nije imala priliku da vidi u sinoćnoj emisiji. Zanimljive i smešne situacije dodatno su zabavile sve.

Prvi takmičar Arsenije namsejao je Memedovića koji nije mogao da se suzdrži pa se zasmejao, a na njegovu opasku nije ostao imun ni tragač Žarko, koji je posebno poznat po ozbiljnosti.

Memedović je u toku emsije Bojana i Sinišu oslovio sa "Arsenije", imenom prvog takmičara, koji se tada našalio da je to zbog toga jer je ostavio jak utisak.

- Potera - Making of - Ako vam je protekla epizoda "Potere" bila zanimljiva, ovaj video će vas dodatno zabaviti - napisao je Memedović uz video koji možezte pogledati u nastavku teksta.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media