MILAN VASIĆ OTKRIO TRENUTAK KOJI MU JE PROMENIO ŽIVOT! OVAJ čuveni glumac ga je uveo u svet filma pre 16.godina!
Foto: Dado Đilas

MOMENAT PREOKRETA U ŽIVOTU

MILAN VASIĆ OTKRIO TRENUTAK KOJI MU JE PROMENIO ŽIVOT! OVAJ čuveni glumac ga je uveo u svet filma pre 16.godina!

Milan se podsetio kako je izgledalo kada su se on i Samardžić upoznali, 5. januara, pre šesnaest godina

Objavljeno: 20:36h

Glumac Milan Vasić evocirao je uspomenu na legendarnog pokojnog glumca Ljubišu Samardžića koji nas je napustio 8. septembra 2017. godine.

Vasić je na svom Instagram profilu objavio zajedničku fotografiju sa Ljubišom, iz filma "Konji vrani", koji je režirao Samardžić i u kojem su igrali zajedno.

Milan se podsetio kako je izgledalo kada su se on i Samardžić upoznali, 5. januara, pre šesnaest godina, a naglasio je da ga je pokojni glumac prihvatio kao najrođenijeg, otvorenog srca.

Zabava, estrada, glumac, Milan Vasić
foto: Printscreen

- Na današnji dan, pre šesnaest godina, imao sam čast da upoznam ovu legendu... Nikad neću zaboraviti trenutak kada ulazim u kancelariju i rukujem se sa ovom veličinom... - napisao je Milan.

Prihvatio me je kao najrođenijeg, otvorio svoje srce i uveo u svet filma. Od tada je sve krenulo kako treba. Mnogo sam naučio od njega i beskrajno sam mu zahvalan. Hvala ti, Ljubiša - dodao je Vasić.

Ljubiša Samardžić
foto: Dragan Kadić

Podsetimo, Samardžić je jedini srpski glumac koji je nagrađen Zlatnim lavom na Filmskom festivalu u Veneciji 1967. godine. Pojavio se u čak 135 filmskih i televizijskih ostvarenja. Nadimak Smoki je dobio zaigravši u filmu "Peščani zamak" Boštjana Hladnika iz 1962. godine, a pod ovim nadimkom se pojavio i u istoimenoj TV seriji pet godina kasnije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.