OVAKO JE JELENA KARLEUŠA POSTALA VELIKA ZVEZDA! Sve je krenulo 1995.godine, a onda se dešavalao OVO - DETALJI!
Foto: Printscreen

otkrivamo

OVAKO JE JELENA KARLEUŠA POSTALA VELIKA ZVEZDA! Sve je krenulo 1995.godine, a onda se dešavalao OVO - DETALJI!

Nedavno je ispričala da je njena majka Divna, pozajmila od Dragane Mirković novac, kako bi izdala prvi album, a kasnije ga i vratila

Objavljeno:

Jelena Karleuša odlučila je 1995. godine da upliva u muzičke vode, a svoj prvi album izdala je iste godine pod nazivom “Ogledalce”.

Više od dve i po decenije Karleuša dominira javnom scenom, a ono po čemu je i te kako prepoznatljiva jeste njen stil oblačenja i provokativan stajling.

Na njenom prvom albumu „Ogledalce“ koji je prodat u 100.000 primeraka našlo se osam pesama, među kojima su: „Ogledalce“, „Gde smo pogrešili mi“, „Najbolja drugarice“, „Da mi nisi drag“, „Biću tvoja“, „Lagao si, lagao“, „Suze devojačke“, „Dala sam ti noć“. Nedavno je ispričala da je njena majka Divna, pozajmila od Dragane Mirković novac, kako bi izdala prvi album, a kasnije ga i vratila. JK je zato uvek isticala da je Mirkovićevoj zahvalna.

Jelena Karleuša
foto: printscreen

Prvi televizijski nastup Karleuša je imala upravo te 1995. godine kada se pojavila na sceni sa prvim singlom “Ogledalce”, koji je u narodnjačkom fazonu, za razliku od današnjih. U to vreme Jelena je bila mršava i imala je plavu ravnu kosu koju su krasile šiške.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.