POZNATA PEVAČICA SE U ŠESTOJ DECENI POTPUNO OSUŠILA! Otkrila TAJNU USPEŠNE DIJETE, poznat i JELOVNIK!
Foto: Instagramscreen

svaka čast!

POZNATA PEVAČICA SE U ŠESTOJ DECENI POTPUNO OSUŠILA! Otkrila TAJNU USPEŠNE DIJETE, poznat i JELOVNIK!

Isplatio se trud..

Objavljeno:

Pevačica Kajli Minog ima 52 godina, a bez problema može da stane rame uz rame i sa duplo mlađim devojkama. Na telu nema ni gram sala, a evo kako joj to polazi za rukom.

Ona je zagovornik zdravog života i zdrave i izbalansirane ishrane, a to se odražava na njenu liniju i mladoliki izgled.

Kajli sledi pravila Paleo dijete, koja podrazumeva unos voća, povrća i proteina u velikim količinama. Paleo dijeta dozvoljava konzumiranje mesa, ribe i jaja, dok su šećer i mlečni proizvodi zabranjeni.

Kajli Minog
foto: Printscreen

Doručak

Za doručak pojede 2 parčeta tosta sa laganim namazom ili avokadom. Kafa je obavezna. "Koliko god da vodim računa o zdravlju, kafe ne mogu da se odreknem, ali se trudim da ne preterujem", kaže pevačica.

Ručak

Belo meso ili riba su njen najčešći izbor, a sve to sa puno povrća. "Glavna caka je da unesete puno povrća i onda možete da pojedete znatno manju količinu ostalih namirnica".

Večera

Kajgana sa povrćem ili tunjevina sa avokadom su često na njenom večernjem meniju. Uz večeru vrlo često popije i čašu vina.

Ako ste mislili da sate provodi u teretani, prevarili ste se. Pevačica kaže da nije ljubitelj treninga. "Ne vežbam često, ali se trudim da dosta pešačim. S vremena na vreme odem na pilates, ali ne može se reći da je to ozbiljan trening".

Kako na vitkoj liniji, tako i na savršenom tenu, zavide joj žene širom sveta, a ona kaže da je za dobar izgleda zaslužna većim delom genetika. Pored toga redovno koristi kreme koje joj preporuči dermatolog, a vrlo često odlazi i na tretmane koji su nehirurški.

(Espreso.co.rs/Kurir Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.