TEODORA BALTAZAR IZ ZATVORA POSLALA ŠOKANTNO PISMO I PRIZNANJE! Nakon hapšenja zbog heroina,24H BILA SA NARKOMANIMA
Foto: Damir Dervišagić

au!

TEODORA BALTAZAR IZ ZATVORA POSLALA ŠOKANTNO PISMO I PRIZNANJE! Nakon hapšenja zbog heroina,24H BILA SA NARKOMANIMA

Prvi put nakon hapšenja..

Objavljeno: 15:12h

Teodora Radoičić, koja je u decembru prošle godine u Austriji osuđena na četiri godine zatvora zbog trgovine četiri i po kilograma heroina, poslala je pismo redakciji Kurira. Ona tvrdi da nije vođa narko klana, već da je iza rešetaka završila zbog ljubavi. Starleta je do detalja opisala kako izgledaju njeni dani na robiji.

Teodora Bursać
foto: Damir Dervišagić

- Šest meseci sam bila u četiri zida 24 sata sa narkomanima koji su bolesni i nisam mogla to psihički da izdržim. Sada je sve ok. Imam frižider, mogu da kuvam, da se kupam svaki dan, sa divnim devojkama sam u sobi. Radim, a plata je bedna, ali nema veze, meni je važno da radim zbog mog psihičkog, ali i fizičkog stanja. Kao što je medijima već poznato, uhapšena sam krajem jula 2020. u Beču kao član grupe koja je prodavala heroin.

Teodora Bursać
foto: Damir Dervišagić

Tako kaže moja optužnica. Na suđenju 17. decembra nepravedno sam osuđena na četiri godine zatvora jer je u pitanju 300 grama čistog heroina, nikakvih četiri i po kilograma ne postoje. Moja uloga u svemu tome nije bila vodeća kako oni kažu i ja nisam nikakav šef grupe. Ja sam u ovu zemlju došla zbog ljubavi, a ne da se bavim trgovinom droge - napisala je Teodora.

Teodora Bursać
foto: Damir Dervišagić

Ona je istakla i da su teroristi koji su izvršili napad u Beču bolje prošli od nje. - Tužno je što su mene koja sam bez mrlje u životu, mene koja je napravila prvu i poslednju grešku osudili na četiri godine, a teroristu koji je ubijao ljude u terorističkom napadu u novembru 2020. godine osudili su na dve godine od čega mora da odleži samo šest meseci. Tragično i sramotno. Ja sam svoju grešku priznala, dala sam pokajanje od samog starta. Smatram da kazna koju sam dobila nije adekvatna najblaže rečeno. Naravno uložila sam žalbu i sada čekam ponovno suđenje i verujem da ipak ima Boga i pravde. Ja nisam Melisa Kalderon, El Čapova ljubimica, ja sam Teodora Radoičić, foto model i straleta kako kažu, koja je zbog ljubavi izgubila slobodu. Želim svim mojim Srbima srećnu Novu 2021. godinu i da ova korona nestane. Direktno iz pakla u kojem nema sreće. Neću dozvoliti dušmanima da zidaju zamak pobede na zgarištu moje sreće. To se odnosi na članove moje grupe - zaključila je ona.

Teodora Bursać
foto: Damir Dervišagić

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.