GDE JE BIO DOSAD? Muzičko otkrovenje Zvezda Granda za Espreso: Bio me je strah, ne volim tenziju i takmičarski duh!
Foto: Privatna arhiva

niste znali!

GDE JE BIO DOSAD? Muzičko otkrovenje Zvezda Granda za Espreso: Bio me je strah, ne volim tenziju i takmičarski duh!

On je veliko muzičko otkriće.

Objavljeno:

Isak Šabanović je iznenadio i članove žirija i gledaoce "Zvezda Granda". Ovaj pevač iz Crne Gore proteklog vikenda oduševio je sve koji su u tim trenucima gledali popularni šou.

Isak je izveo pesme "Stipu Gatibo" Mladena Vojičića Tife i "Oprosti mi što te volim" Željka Bebeka.

Kakve reakcije je Šabanović izazvao dovoljno govori to što je za nekoliko dana dobio više od 40.000 pratilaca na "Instagramu", a emisija od subote je prva u trendingu na "Youtube", a u komentarima ispod snimka mogu se pročitati gotovo isključivo komplimenti na račun ovog takmičara.

Mi smo kontaktirali Isaka i na početku smo ga pitali gde je bio dosad i zašto ga ranije nismo upoznali.

– Pa, uglavnom sam radio po Crnoj Gori. Pevao, tezgario. Takođe sam radio na svom obrazovanju i trudio sam se da sve postignem zajedno. Nikada nisam bio takmičarskog duha, jer ne volim tenzije među ljudima na tim takmičenjima, a nisam imao ni hrabrosti. Prosto, bio je je i strah.

Isak Šabanović
foto: Print Screen Youtube

Da li si očekivao ovakve reakcije nakon nastupa u "Zvezdama Granda"?

– Još uvek nisam svestan. Još uvek sam pod utiscima, čestitke i poruke podrške mi stižu sa svih strana. Od svoje 15. godine nastupam po lokalima i klubovima širom Crne Gore, gde sam nailazio na pozitivne reakcije publike i dobijao sam lepe komentare na svojim nastupima. Međutim, ovo što mi se dešava od emisije u "Zvezdama Granda" je ispunjenje mojih očekivanja, dečačkih snova i svega onoga što sam imao da pokažem i prenesem publici svu svoju ljubav prema muzici i rokenrolu.

Imaš li sada strah šta dalje? Kako opravdati očekivanja nakon ovakvog velikog buma?

– Zahvalan sam svima i nadam se da ih neću izneveriti. Zadao sam sebi veliki zadatak. Sada će svaku grešku da mi gledaju. Nema gledanja kroz prste, ali nadam se da ću opravdati sve pozitivne komentare kako žirija tako i šire javnosti.

(Espreso.co.rs/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.