TEODORA DŽEHVEROVIĆ IZJAVILA NEŠTO ZBOG ČEGA GORI CELA ESTRADA! Pomenula STAN, a onda i RODITELJE...Uhhh...
Foto: Damir Dervišagić

šok

TEODORA DŽEHVEROVIĆ IZJAVILA NEŠTO ZBOG ČEGA GORI CELA ESTRADA! Pomenula STAN, a onda i RODITELJE...Uhhh...

- Ako u 2021. godini sve ostane kao i do sada, teško da će mi se to ostvariti

Objavljeno:

Iako je još pre dve godine razgledala stanove po prestonici, što su zabeležili paparaci, Teodora Džehverović se još uvek nije skućila.

Pevačica i sama priznaje da joj je to neostvarena želja koja će, kako ističe, još malo morati da sačeka, budući da stvari ne idu onako kako je zamislila.

- Najveća želja mi je da kupim stan jer ću na taj način osigurati sebe. Znam koliko bi moji roditelji bili ponosni na mene. Nažalost, 2020. godina nam je svima na neki način propala i ta želja će morati da se pomeri na sledeću ili neku drugu godinu - ispričala je Teodora u intervjuu za Alo.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/idjtv

- Ako u 2021. godini sve ostane kao i do sada, teško da će mi se to ostvariti. Daću sve od sebe da jednog dana dođe do toga, kad god to bilo - dodala je Džehverovićeva, uz napomenu da, pored pevanja, planira da novac za nekretninu štedi i od privatnog biznisa.

- Već dugo imam u planu da pokrenem biznis i nadam se da će mi se to u ovoj godini desiti. Osim toga, priželjkujem da snimim mnogo pesama, dueta, dobrih spotova, ali i da, ako da Bog, imam dosta nastupa!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.