ZBOG NJIH NAM BOŽIĆ NIKADA VIŠE NEĆE BITI ISTI! A u GROB su poneli priču zbog koje ćete plakati ko kiša!
Foto: Printscreen Youtube

auh

ZBOG NJIH NAM BOŽIĆ NIKADA VIŠE NEĆE BITI ISTI! A u GROB su poneli priču zbog koje ćete plakati ko kiša!

Dragan je pri prvom susretu sa Milenom imao utisak da je poznaje ceo život, a kako je isticao, osvojila ga je svojom normalnošću i neposrednošću

Objavljeno: 04.01.2021. 20:28h
  • 4

Upoznali su se slučajno, a voleli ceo život. Milena Dravić i Dragan Nikolić ne samo da su simbol ljubavi i skladnog para, nego su zahvaljujući reklamama koje su iz godine u godinu snimali za jedan brend kafe postali i svojevrsni vesnici novogodišnjih i božićnih praznika. Brvnara, Deda Mraz, kafa, Milena i Dragan - neke su od slika koje su godinama bile neizostavan deo TV programa, pa iako je u pitanju bila samo reklama, to nije bila jedna od onih koje dosade i bogu i narodu. Naprotiv. Milena i Gaga su na ovaj način tokom praznika ulazili u naše domove i postali simbol istih.

U vreme kada su se sreli, Milena je već bila velika glumačka zvezda, a Dragan je tek počinjao karijeru. Upoznali su se na snimanju filma “Horoskop”, a iz druženja se kasnije rodila i ljubav. Nedugo potom, rešili su da otpočnu zajednički život.

Dragan Nikolić, Milena Dravić
foto: Printscreen Youtube

Venčali su se 1971. godine, tokom snimanja novogodišnjeg TV filma “Kako su se volele dve budale”, po tekstu Duška Radovića. U pauzi između snimanja, tražili su dodatnih sat vremena, otišli u opštinu Vračar i sklopili brak. Velika ljubav dočekala je i starost.

Kako je sama Milena jednom prlikom rekla, njihova ljubav je bila i ostala mnogo više od onoga što je napisano o njima i ostala je uvek ponosna na ono što su imali. A imali su jednu od onih ljubavnih priča zbog kojih ponovo poverujete u pravu ljubav, koja može da traje ceo život, a sve je počelo sasvim slučajno.

Dragan je pri prvom susretu sa Milenom imao utisak da je poznaje ceo život, a kako je isticao, osvojila ga je svojom normalnošću i neposrednošću.

“Kad sam joj prišao imao sam utisak da mi je to stara školska drugarica koju dugo nisam video, ili neka devojka iz kraja koju poznajem ceo život. Upravo u tome je njena prava veličina. Osvojila me je svojom neposrednošću i normalnošću, uprkos velikoj popularnosti koju je već tada uživala. Mogla je da se ponaša kako hoće i niko joj ne bi zamerio, jer je već tada bila jedna od naših najvećih zvezda. To je nešto čime ona pleni i osvaja”, rekao je jednom prilikom Dragan.

Bonus video:

(Espreso.rs / Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media