NJENE EMISIJE GLEDATE I NE TREPĆETE! Lepa voditeljka otkrila KOGA je pozvala u Novogodišnjoj noći!
Foto: Damir Dervišagić

NOVOGODIŠNJA NOĆ

NJENE EMISIJE GLEDATE I NE TREPĆETE! Lepa voditeljka otkrila KOGA je pozvala u Novogodišnjoj noći!

Dragana Kosjerina lepa voditeljka izdvojila je par stvari koje su joj obeležile 2020 godinu i po čemu će je pamtiti

Objavljeno: 04.01.2021. 19:29h

Iako je protekla godina po mnogo čemu bila teška, Dragana Kosjerina pamti poslovne uspehe koje je nizala u prošlih 12 meseci

Po čemu ćeš pamtiti 2020. godinu i koliko ti je ona dobrog, a koliko lošeg donela na privatnom, ali i na poslovnom planu?

- Sumnjam da bi iko poželeo da se ovakva godina ponovi, bez obzira na to što je za neke bila plodna, kako privatno tako i profesionalno. Upravo se tako osećam i ja. Ova godina je za mene bila uspešna. Nakon tri zahtevne festivalske emisije Beovizije, snimila sam novu sezonu kviza “Ja volim Srbiju”, četvrtu sezonu šou programa “Luda noć”, radila sam Beogradsku hroniku, urednički učestvovala u nekoliko emisija... U porodicu su nam stizale i lepe vesti, svi meni dragi ljudi su dobro... Dakle, 2020. godinu ispraćam srećna i zahvalna, koliko god to okolnosti dozvoljavaju.

Dragana Kosjerina
foto: printscreen

Šta za tebe predstavlja Nova godina i da li imaš neke rituale kada je slaviš?

- Oduvek sam volela da otputujem baš za novogodišnje praznike, bilo u neki evropski grad ili na planinu. Novu godinu zato vezujem za lepa, nova iskustva. Ove godine ću praznike slaviti u krugu porodice i najbližih prijatelja, čemu se zaista radujem.

Dragana Kosjerina
foto: Printscreen

Koja je to želja koju ćeš zamisliti u ponoć?

- Poželeću godinu u kojoj ćemo svi biti zdravi, u kojoj ćemo upamtiti koliko treba da cenimo zagrljaje i podršku, u kojoj nećemo žuriti i u kojoj ćemo uraditi sve ono što smo sebi godinama obećavali.

Koju koleginicu ćeš prvo nazvati u 2021. i zašto i šta ćeš joj poručiti?

- Moju urednicu Oliveru Kovačević, da joj čestitam što je, uprkos brojnim izazovima, poštujući sve mere, uspela da priredi dobar novogodišnji program i dragu prijateljicu Kristinu Radenković.

Bonus video:

(Espreso.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media