OVAKO IZGLEDA OTAC KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Ova fotka govori više od reči! (FOTO)
Foto: youtubescreen

TATA I SIN PRESLIKANI

OVAKO IZGLEDA OTAC KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Ova fotka govori više od reči! (FOTO)

Kako sam tvrdi, začet je istog jutra kada je njegov otac Srboljub odveden na doživotnu robiju

Objavljeno: 04.01.2021. 18:37h

Aleksandar Kristijan Golubović rođen je 30. novembra 1969. godine u Minhenu, iste godine kada se rodila i njegova rođena sestra Kristina, samo jedanaest meseci kasnije.

Kako sam tvrdi, začet je istog jutra kada je njegov otac Srboljub odveden na doživotnu robiju.

O svom ocu Kristijan je u jednom intervjuu izjavio sledeće:

"Kakva je to sudbina da se začnem iz jednog jedinog pokušaja svoga oca da napravi sina i iste noći biva odveden na doživotnu robiju. Cela ova situacija nagoveštava tok neverovatnih događaja jednog života, mog života. Zapravo moja majka je te '69 godine bila trudna sa mojom sestrom koju je rodila na Bogojavljanje 19. januara i baš neposredno nakon porođaja, moj otac koji je baš u to vreme bio pod poternicom zbog oružane pljačke sa smrtnim ishodom, valjda sujetno ljut što nije dobio sina, tek svežu majku oplodi i istog jutra biva uhapšen i odveden na doživotnu robiju.

Još dok sam bio embrion, stvari u mom životu su krenule naopako i tako nastaje predispozicija da dete od ranih dana nema oca kraj sebe u godinama kada je to najneophodnije... Prvi put sam sreo svog oca u nekom od prvih razreda osnovne škole, nakon njegovog spektakularnog bekstva iz tada najčuvanijeg zatvora u Nemačkoj u Minhenu. Klinac koji je odrastao bez oca, za kim je žudeo svaki dan u svom kratkom životu, stvara potajno u sebi heroja u vidu svog jakog tate, koji je bio predmet mog prosuđivanja i ideologije na krajnje ekstreman način."

Bonus video:

(Espreso.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media