FOLK LEGENDA NAPRAVILA VELIKU PROMENU U SVOM ŽIVOTU! Snežana je prvo SMRŠALA 20 KG, a sada je ponovo ŠOKIRALA!
Foto: Espreso

SVAKA ČAST

FOLK LEGENDA NAPRAVILA VELIKU PROMENU U SVOM ŽIVOTU! Snežana je prvo SMRŠALA 20 KG, a sada je ponovo ŠOKIRALA!

Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma

Objavljeno:

U javnosti se šuškalo da je pevačica Snežana Đurišić uspela da skine tokom prethodnog perioda nešto više od 20 kilograma. Ona sada za „Zdrav život“ otkriva da se u njenim godinama često događa oscilacija kada su kilogrami u pitanju.

- Nedavno sam objasnila svoje ponašanje kada je u pitanju kilaža. Neko sam ko je hedonista, pa se stoga dešavaju oscilacije u kilogramima. Veliki broj kilograma sam skinula `92. godine, dok sam živela u Americi i to je bilo na način o kom sam već govorila i kom se već pisalo. Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli – govori kroz osmeh pevačica koja nema pomoć nutricioniste.

- Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista, mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obozavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine – govori Snežana koja je ranijih godina konzumirala cigarete, ali se te loše navike oslobodila.

- S obzirom na to da sam neko ko je često pred televizijskim kamerama, što zahteva televizijsku i tešku šminku, često posećujem kozmetičara. Odlazim u salon gde imam određene masaže i tretmane koji zaista prijaju i koji su neophodni koži mojih godina. Inače sam neko ko voli da ugađa sebi, volim masaže i imam svoju maserku Biljanu – ne krije pevačica koja smatra da je zdravlje na prvom mestu.

- Zdravlje nam je ionako najbitnija stvar u životu, pogotovo sada. Kada je tu fizičko, tu je i mentalno zdravlje i spokojan duh, a ako nešto od ta tri zapustimo, ugrožavamo sebe. Imajući to na umu, nadam se da će ovo što pre proći i da ćemo se opet vratiti sebi – zaključuje Snežana Đurišić za „Zdrav život“.

- Ranije sam konzumirala nikotin, ali već 12 godina sam oslobođena te loše navike. A ako se slatkiši broje u porok, onda imam jedan – izjavljuje za „Zdrav život“ Đurišićeva koja ne krije da posećuje komzetičke tretmane.

Bonus video:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.