SUZANA MANČIĆ OTKRILA DETALJE PRAZNIČNE ATMOSFERE IZ SVOG DOMA! Ovako se kod nje sprema!
Foto: Vladimir Sporčić

PRAZNIČNA ATMOSFERA KOD KUĆE

SUZANA MANČIĆ OTKRILA DETALJE PRAZNIČNE ATMOSFERE IZ SVOG DOMA! Ovako se kod nje sprema!

Ove godine nema naše tradicionalne žurke koju smo nazvali kićenje jelke

Objavljeno:

Poznato TV lice Suzana Mančić, otkrila je da su joj praznici veoma važni i otkrila detalje praznične atmosfere iz svog doma, koji se nalazi u centru prestonice.

Suzana Mančić
foto: Dragana Udovičić

Mi se svi radujemo praznicima. Pogotovo Novoj godini i Božiću. Obično kuvamo i spremamo samo za najbližu familiju, koliko može da nas stane za veliki trpezarijski sto. Razvučemo ga, to je ozbiljna konstrukcija, nekada stradaju prsti u toj operaciji. Iz vitrina se izvlači servis za posebne prilike, glanca se escajg... U vazduhu se oseća novogodišnje uzbuđenje. Kada su deca bila mala, odnekud bi se u toj gužvi pojavio i Deda Mraz sa poklonima. Sad sam ja Deda Mraz - kaže Suzana.

- Jelka je obavezna! Obično je kitimo pred Svetog Nikolu, pa je držimo do Svetog Jovana. Ove godine smo okitili malo ranije. Kićenje jelke je zajednički posao, pustimo neku lepu muziku, pevamo, smejemo se i... Jelka je gotova. Ko je najviši, stavlja zvezdu na vrh. Ove godine nema naše tradicionalne žurke koju smo nazvali “kićenje jelke”. Prve godine su svi gosti bili obavezni da povedu svoju decu, da bi se ta mlađa generacija upoznala i družila, i svi su morali da donesu jednu kuglu za jelku i da je stvarno okite. S obzirom na to da nas bude preko 50, ubrzo smo odustali od ukrasa - istakla je voditeljka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.