ATRAKTIVNA MANEKENKA NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU! Trenutno služi VOJNI ROK, vanvremenska je lepotica, OČARAVAJUĆA!
Foto: Instagramscreen

PRELEPA!

ATRAKTIVNA MANEKENKA NAJLEPŠA ŽENA NA SVETU! Trenutno služi VOJNI ROK, vanvremenska je lepotica, OČARAVAJUĆA!

Trenutno služi služenje vojnog roka u izraelskom vazduhoplovstvu

Objavljeno:

Izraelka Jael Šelbija proglašena je najlepšom ženom na svetu 2020. godine. Zahvaljujući svom izgledu, našla se na vrhu liste „100 najlepših lica godine“.

„Nikada ni u čemu nisam bio prvi ... vrlo je lepo“, rekao je 19-godišnjak, koji trenutno služi u izraelskom vazduhoplovstvu, za Times of Israel.

Model-nova glumica takođe je broj jedan bar još jednoj osobi. Navodi se da se zabavlja sa 35-godišnjim Brandonom Korffom, unukom pokojnog vlasnika CBS-a i milijardera Sumnera Redstonea, koji je proteran iz Izraela zbog kršenja pravila karantina prošlog proleća kada ju je tajno posetio.

Plavooka brineta, koja je radila na kampanjama za izraelsku modnu kompaniju "Renuar", KM minđuše i liniju šminke KKV Beauti Kim Kardashian, takođe je Instagram zvezda sa skoro milion pratilaca.

TC Candler okuplja nezavisne kritičare iz gotovo celog sveta koji od 1990. kreiraju listu „100 najlepših lica“. U poslednjih 30 godina na spisku su se našle mnoge poznate i manje poznate ličnosti. Liste se kreiraju na osnovu istraživanja i javnih sugestija poslednjih godina.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.