Šok, neverica i transfer blama! Trešerana de luks: Najidiotskije srpske pesme svih vremena! (VIDEO)
Foto: Print Screen Youtube

Bože pomiluj

Šok, neverica i transfer blama! Trešerana de luks: Najidiotskije srpske pesme svih vremena! (VIDEO)

Koliko puta ste čuli pesmu na radiju ili TV-u i pomislili: Šta je bre ovo, jel me zezate?
Objavljeno: 22:59h

Baš iz tog razloga stvorena je i genijalna grupa na Fejsbuku "Najidiotskije numere svih vremena" i upravo ona će biti naš nepresušni izvor informacija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Print Screen Youtube

Dakle, rešili smo da se ne bavimo već opšte poznatim trešericama kao što je "Ti propadaš, ti propadaš jer se drogiraš", već smo u fazonu da predrkeljišemo neke malo egzotičnije hitove koje garant niste čuli. I ako jeste, jednom je bilo i više nego dovoljno.

Inspirisani pesmom Vere Matović koja kada je slušate otpozadi zvuči bolesno i perverzno, ove pesme ne morate da slušate naopačke...One su uvrnute same po sebi.

foto: Print Screen Youtube

1. Sonita – Muška ambalaža (Volim muško da promjenim)

Sonita dolazi iz lijepe naše, i vrlo je jasno šta ona želi! Nema kod nje "cile, mile", ona hoće pravo muško. Ma, hoće više njih!

U mome životu sve je isto bilo svako veče drugom ja sedim u krilu

Volim muško da promenim oni su mi kao ambalaža što ih vise ponižavam kažu da sam njima draža

Sprda se zar ne?

2. Danijela Novaković i ansambl – Morfin, hašiš i marihuana

To je to. Zdrav život i sjajna muzika. Sa samo 3 dislajka na Jutjubu ko smo mi da kažemo da ova pesma ne kida. Zato pravac džoging i "mojne da se gudrirate"

"U loše sam društvo zalutala, šta je droga dosad nisam znala, a sad svima savetovat mogu - teško onom ko uživa drogu. Morfin, hašiš i marihuana, druga droga znana i neznana, pokazuju svoje pravo lice, drogeraši su samoubice."

3. Pou Pou – Objektivne Laži 2

foto: Print Screen Youtube

Ja evo, ne znam. Ne znam šta da mislim.Transeksualna koreografija uz striptiz koji više liči na epi napad. Pazi kada bi sva braća Đogani imaju blam posle gledanja ovoga. Sve je jasno sve kapirate...Inače reči ove pesme ne postoje na netu, a baš nam se ne sluša reč po reč da zapišemo.Odustajanje!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.