TERAO JE MALER KAO LUD ZBOG VENČANJA: Princeza MORALA da nosi 60 godina staru haljinu kraljice Elizabete II!
Kraljevska porodica, Foto: EPA

kraljevska porodica

TERAO JE MALER KAO LUD ZBOG VENČANJA: Princeza MORALA da nosi 60 godina staru haljinu kraljice Elizabete II!

Potez koji je spasao situaciju!

Objavljeno: 09:43h

Princeza Beatris, unuka britanske kraljice Elizabete II imala je nekoliko puta dogovoren datum za venčanje u 2020. godini, ali svaki put ju je nešto omelo. Kada više nije htela da čeka, odlučila je da se uda 17. jula za italijanskog biznismena Edoarda Mapellija Mozija.

Venčanje se odvilo u tajnosti, što je prvo takva ceremonija u kraljevskoj porodici u poslednjih 235 godina. Nedugo nakon ceremonije 'procurile' su fotografije s venčanja, a na njima se moglo videti kako Beatris nosi venčanicu koja pripada kraljici. Haljina je stara više od 60 godina. Takođe, imala je i tijaru koju je njena baka nosila na svom venčanju.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Sada britanski mediji pišu kako postoji mogućnost da je princeza bila 'prisiljena' da nosi bakinu staru haljinu na venčanju jer je šivenje njene haljine kasnilo zbog koronavirusa. Najstariju ćerku vojvode i vojvotkinje od Jorka tako je zapravo vlastita baka spasila. Dala joj je kreaciju koju je ona nosila ranije na nekoj od posebnih ceremonija.

Iako je dobila pohvale jer je to učinila i tako verovatno usrećila baku Elizabetu, oni koji poznaju princezu i prate kraljevsku porodicu smatraju da se princeza možda nije osećala baš najbolje zbog toga.

- Venčanica joj je verovatno bila skoro gotova, ali dizajner je nije mogao dovršiti zbog raznih restrikcija oko korone. Njena baka tada joj je dala ovu lepu haljinu jer je računala da je opet u modi - rekla je Marlin Koenig.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.