OVE LEPOTICE ŽIVE U LUKSUZU! Udale se za šeike i milionere, povukle sa scene! Morate OVO čuti kako su ih zavele!
Foto: Printscreen youtube

LUKSUZ SJAJ I BOGATSTVO

OVE LEPOTICE ŽIVE U LUKSUZU! Udale se za šeike i milionere, povukle sa scene! Morate OVO čuti kako su ih zavele!

Ove dame uživaju nezamisliv luksuz i raskoš, život na visokoj nozi.

Objavljeno:

Mnoge naše poznate lepotice imale su sreće u ljubavi, a reklo bi se i u tome da nađu gospodina pravog koji će im pored ljubavi pružiti nezamisliv luksuz i raskoš, život na visokoj nozi.

Anika Božić se udala za arapskog milijardera Jusufa Al Saraja!

Lepa manekenka i modna novinarka Anika Božić 2014. godine se udala za arapskog milijardera Jusufa Al Saraja, rodom iz Palestine i postala gospođa Al Saraj.

Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Ako je neko poreklom Palestinac, ne može da bude šeik ili princ. Pretpostavljam da je od prvog momenta reč princ bila korišćena kao metafora – kazala je Božićeva za "Blic".

Okružena je raznim dragocenostima, a ima dva doma, kuću u Egiptu i stan u Parizu

Ivana se godinama unazad bavi dizajniranjem nakita, a njene modele nose svetske zvezde poput Megan Markl, Kajli Džener, Rijane, Niki Minaž, Ališe Kiz, Mirande Ker i mnogih drugih. Danas sa porodicom živi u luksuznoj vili u Majamiju.

Jelena Bin Drai
foto: Printscreen/instagram

Jelena bin Drai očarala je arapskog šeika Saida bin Draija!

Jelena bin Drai se 2008. godine udala za arapskog šeika Saida bin Draija sa kojim ima troje dece, a priča o njihovoj ljubavi oduševila je javnost.

.Jednom prilikom putem zajedničkih prijatelja Jelena je upoznala biznismena Saida bin Draija čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. Ipak, kako kaže, ona nije bila “rasna” žena, te ga nije privukla.

- Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju “rasne” žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo - ispričala je Jelena svojevremeno domaćim medijima.

Iako voli Srbiju, Jelena bin Drai se ovde ne bi vratila da živi.

- Ne bih mogla da se vratim u Srbiju. Od 2001. godine sam u Dubaiju i to je moj dom. Odakle je moj suprug, moja deca. Nikada neću zaboraviti odakle sam krenula, a to je iz Žablja, iz Srbije. Ne bih mogla da se vratim i da živim u Srbiji. Kada bih se vratila, sigurno bih se ponovo uklopila, ali Dubai je mesto gde planiram da živim celog života - rekla je za "Blic".

Sandra Meljničenko
foto: Youtube Printscreen/Zeljko Samardžić

Sandra Meljničenko po "Forbsu" najbogatija Srkinja!

Američki magazin „Forbs“ objavio je listu najbogatijih ljudi, i ako je suditi po njihovim informacijama, Sandra Meljničenko je, defintivno, najbogatija Srpkinja. Naime, prema listi najbogatijih ljudi na planeti bogatstvo Andreja Meljničenka procenjuje se na 14,7 milijardi dolara i zbog toga zauzima 95. mesto prestižne liste.

Ivana Berendika zavolela je osnivača "Gugla" Tomasa Jermoluka!

Bivša članica grupe "Models" Ivana Berendika, jedna je od najbogatijih Srpkinja kada se udala za osnivača "Gugla" Tomasa Jermoluka 2005. godine.

U jednom od retkih intervjua u kome su pričali o svom privatnom životu, Andrej je rekao da je njihova ljubavna priča poput mnogih drugih.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.