NAJVEĆA JUGOSLOVENSKA ZVEZDA SADA IMA MILIONE, A NEKADA JE ŽIVELA U BEDI! Živela na jogurtu i hlebu, otkrila sve!
Foto: youtubescreen

AU!

NAJVEĆA JUGOSLOVENSKA ZVEZDA SADA IMA MILIONE, A NEKADA JE ŽIVELA U BEDI! Živela na jogurtu i hlebu, otkrila sve!

Pojedine domaće zvezde rasle su i stasavale u potpunoj bedi i siromaštvu. U tom periodu, nisu mogli ni da sanjaju kakav će uspeh jednoga dana doživeti.

Objavljeno: 01.01.2021. 23:35h
  • 109

Lepa Brena svojevremeno je ispričala kako je na početku karijere bila više gladna nego sita, te da je postojao period od pola godine kada je živela samo na jogurtu i hlebu.

"Doslovno sam bila gladna kada sam otišla u Beograd da studiram turizam i tamo provela šest meseci gladna. Sećam se kako sam očajnički štedela novac da mogu na ekskurziju u Kupare pokraj Dubrovnika. Jela sam hleb i jogurt, pa ako sam htela slatko malo sam pošećerila. Jednog dana sam totalno pokisla i na košavi stajala na autobuskoj stanici, gladna i jadna, a uz noge mi se stisnuo neki mali pas. Drhtali smo od hladnoće, nebo je proparala munja i kao da mi je prosvetlila mozak. Rekla sam sebi: 'Nemam novca ni za knjige ni za hranu, od danas uzimam život u svoje ruke.' Vratila sam se u Brčko i srela sastav s kojim sam kasnije i nastupala i rekla im: 'Pevačica vam je sjajna, ali ja sam bolja', Saša Popović je podigao naočare i to je bilo to", ispričala je ona, za koju nije sve u bogatstvu i velikom kućama.

Lepa Brena
foto: printscreen

"Odrasla sam u stanu od 50 kvadratnih metara i kao devojčici san mi je bio da nešto napravim, da budem samostalna, a to i jesam. Ali na kraju kada ispunite sve i kada kupite auto koji želite, prsten, pa bundu, pa onu torbu i kada sve to imate i kada ujutru ustanete i pomislite na to da do WC-a imate 20 metara od kreveta ili da ste nešto zaboravili na trećem spratu kuće, shvatite da sve to u srži nema smisla. Kuća u kojoj živimo, dok je bila puna dece i njihovih prijatelja i gde se svako jutro pravio doručak za šestoro dece i gde se živelo dinamično, imala je smisla. Sada je postala prazna. Smestila bih se bilo gde gde ne bih čula buku automobila, bilo bi zgodno u neko selo kraj Beograda. Želim da živim opušteno i prirodno", istakla je tada Brena.

Bonus video:

(Espreso.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media