ŠOK! Zbog njega bi odustala od karijere Aleksandra Prijović! Kako će fanovi reagovati na OVO kada čuju!
Foto: Printscreen

VAŽNA JE LJUBAV

ŠOK! Zbog njega bi odustala od karijere Aleksandra Prijović! Kako će fanovi reagovati na OVO kada čuju!

Iako joj nekad u životu možda i nije bilo jasno kako je njena majka mogla da se odrekne karijere zbog nje, Aleksandra ističe da je to u potpunosti shvatila kada je Aleksandar došao na svet

Objavljeno:

Iako je 2020. godina mnogima bila najgora u životu, u slučaju Aleksandre Prijović važi potpuno suprotno.

Meni je ova godina bila najlepša, devet meseci sam bila sa sinom. Ja sam sve vreme sa njim. Odmorila sam se i nauživala sam se u ovoj godini - ispričala je pevačica u emisiji Šok Tok, kako prenosi Alo.

Aleksandra Prijović
foto: printscreen

- Ne planiram bebu drugu još uvek. Kad se desi desiće se. Ja bih volela najmanje 2 deteta da imam pa kad bude. Nismo planirali ni za prvo dete, to se desi.

Iako joj nekad u životu možda i nije bilo jasno kako je njena majka mogla da se odrekne karijere zbog nje, Aleksandra ističe da je to u potpunosti shvatila kada je Aleksandar došao na svet.

- Mama je godinama pevala, kad sam ja počela da se takmičim ona je odustala od pevanja i odlučila da me podrži maksimalno. Ostavila je svoj posao. Ja bih sutradan uradila isto za svoje dete. Samo je moje dete bitno, samo on i on i on - ispričala je uz osmeh Prijovićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.