LJUBA PANTOVIĆ DEMANTOVALA PRIČE O TARIFAMA! Nosilac sam preko 40 zlatnih medalja, sportski sudija, a ne STARLETA!
Foto: Filip Plavčić

DEMATOVALA

LJUBA PANTOVIĆ DEMANTOVALA PRIČE O TARIFAMA! Nosilac sam preko 40 zlatnih medalja, sportski sudija, a ne STARLETA!

Ljuba je šokirana demantovala ikakve veze sa tim, te se osvrnula na svoju karijeru i uspeh, te da se nikako ne može o njoj govoriti u tom kontekstu i da je naslovi tog tipa svakodnevno iritiraju, jer ono što ona radi nema veze sa tim

Objavljeno:

Sve više poznatih ličnosti se okrenulo alternativnom načinu zarade, a poznata sportistkinja i nekadašnja rijaliti učesnica Ljuba Pantović uživa u pažnji fanova njenog izvajanog tela na popularnom sajtu "Only fans".

Dok mnogi povezuju ovaj sajt sa sajtovima za odrasle, Ljuba je šokirana demantovala ikakve veze sa tim, te se osvrnula na svoju karijeru i uspeh, te da se nikako ne može o njoj govoriti u tom kontekstu i da je naslovi tog tipa svakodnevno iritiraju, jer ono što ona radi nema veze sa tim.

Ljuba Pantović
foto: Printscreen Instagram

- Prvo, ja nisam starleta i nikad me niko ne može tako nazvati. Starlete su osobe bez zanimanja i koje nemaju nikakav konkretan uspeh u zivotu! Ja sam osoba kojoj je ova država Srbija dodelila nagradu za ŽIVOTNO DELO I ISTORIJSKE REZULTATE U SPORTU, neko za koga ceo svet sporta zna, nosilac preko 40 zlatnih medalja, sportski sudija i tvorac jednog od najuspešnijih programa za savršen izgled na svetu!!! Prema tome, niko me ne može nazivati starletom!

Drugo (po hronoloskom redu u naslovu), a inace najvažnije je da ja nemam tarifu, jer tarifu imaju prostitutke i njima slične moralne nakaze, a ja ne spadam među njih! Prema tome, ko god me bude spominjao u ovakvom kontekstu, koji prlja moj ugled i čast, kao i ugled i čast moje porodice, dobiće tužbu kao vrata!! Mislim da je sve jasno sad, a kome nije i ko se ogluši na ovaj moj demanti, biće mu objašnjeno na sudu. - bila je surovo jasna Ljuba.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.