INTIMU ČUVAMO OD JAVNOSTI!BRAK KOJI ODOLEVA SVIM ISKUŠENJIMA:Nikolina i Saša Kapor sa osmehom na licu ulaze u 2021!
Foto: Marija Zdravković

espreso novogodišnji intervju!

INTIMU ČUVAMO OD JAVNOSTI!BRAK KOJI ODOLEVA SVIM ISKUŠENJIMA:Nikolina i Saša Kapor sa osmehom na licu ulaze u 2021!

Oni su primer prave porodice.

Objavljeno:

Zbog globalne pandemije virusa korona, brojne zvezde otkazale su sve obaveze, a Nikolina Kovač napominje da je ova godina bila pravi trenutak da se okrenemo porodici.

Pevačica i njen kolega i suprug Saša Kapor već osam godina su u braku u kome su dobili dvoje dece sina Nikolaja i krajem prošle godine i ćerkicu Nikoletu.

Bračni par slovi za harmoničam, ali i kod njih je bilo i uspona i padova iz kojih su uspeli da izađu kao pobednici i sve prevaziđu. Duetska pesma koju su snimili "Ljubav kad prestane", nastala je baš u periodu turbulentnog odnosa kada su bili na korak od razvoda, što su oni jednom prilikom i sami potvrdili.

Zabava, Estrada, Pevačica, Pevač, Nikolina Kovač, Saša Kapor
foto: Marija Zdravković

Sada su samo za Espreso u novogodišnjem intervjuu govorili o svojim daljim planovima, željama, kolika su podrška jedno drugome i šta su kao pouku izvukli iz ove situacije koja je zadesila čitavu planetu.

- Pamtićemo je definitivno po tome što smo više nego ikada provodili vreme zajedno i to baš u trenutku kada nam je to najviše bilo i potrebno. Ova ružna situacija nas je definitivno sve dodatno zbližila i podsetila da je porodica jedino sidro koje nam je potrebno da bi smo plovili ovom rekom života.

Tokom svih godina se trude da održe pozitivnu atmosferu u svom domu pa se tako i u ovim mračnim vremenima okreću nekim lepšim stvarima da pronađu razlog za osmeh i sreću.

- Generalno se zaista trudimo da u našoj porodici preovladava pozitivna atmosfera da se sluša muzika, gledaju sadržaji koji pozitivno utiču na sve nas, jer zaista mislim da su ljudi zbog celokupne situacije psihički utučeni i taj strah je nekako paralisao sve, ali mi se svim silama trudimo da zadržimo duh i da uvek pronađemo razlog za osmeh i sreću. Tako da sve će se ovo zvati juče, nije jednostavno kada toliku količinu informacija svakodnevno primate koje su vezane isključivo za virus, ali treba biti jak mentalno i kanalisati energiju na neke lepše i stvari koje pokreću - kaže Nikolina.

Nove godine iz detinjstva će pamtiti ceo život, a želju kako kaže za ovu 2021. ima samo jednu a to je da se život vrati u normalu.

- Moja želja za celu planetu je ta da se život vrati u normalu, da bi nam pojedinačno bilo dobro potrebno je da se stvari vrate u normalu na globalnom nivou. Nove godine dok sam bila mala su imale draž, jer smo ih slavili u kući, pravili palačinke i puštali muziku na liniji, to su trenuci koji se pamte za ceo život.

Zabava, Estrada, Pevačica, Pevač, Nikolina Kovač, Saša Kapor
foto: Marija Zdravković

Planova u karijeri ima mnogo i korona ih nije omela da se posvete svojoj drugoj ljubavi-muzici. Nikolina i Saša su tokom godine na izmaku radili vredno pa će nas pevačica obradovati prvim albumom koji nosi romantičan naziv "Živim za ljubav" a Saša je svakodnevno bio u studiu i snimio četiri nove pesme, kao i spotove. Ove godine zbog pandemije neće raditi pa će novogodišnju noć dočekati sa svojom decom.

- Ja ću svoju Novu godinu provesti u krugu porodice, otkazala sam svoj nastup u jednom trenutku sam presekla i jako se radujem što ću upravo Novu godinu provesti sa svojom porodicom, biće vremena za rad, samo neka se život vrati u normalu. Ja sam ovaj period iskoristila za rad i vreme u studiju i moram da se pohvalim da radim na svom prvom albumu "Živim za ljubav", takođe radim i na još nekim interesantnim projektima za najmlađe, ali o tome kada sve realizujem na pravi način. A Saša je posvećen poslovnim obavezama oko firme, takođe snimio je i spotove za četiri pesme tako da je i on bio jako vredan, samo prosto čekamo pravi trenutak da bi smo sve što radimo podelili sa našom publikom.

Nikolina je otkrila da ih je ova situacija još više zbližila i da su iz nje izvukli pouku da uvek jedno drugom budu bezrezervna podrška.

- Mi smo za ovo vreme dodatno naučili da ne možemo funkcionisati ako nismo tim i ako se ne dopunjujemo, tako da zaista se trudimo da jedno drugom u svakom segmentu budemo bezrezervna podrška. Neka najintimnije stvari ipak ostanu nešto što je samo naše, jer ono što sve čuva ne gubi draž.

Nikolina Kovač i Saša Kapor čestitaju čitaocima Espreso portala Novu 2021. godinu:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/A.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.