MIKI ĐURIČIĆ DOŽIVEO PROSVEĆENJE! Počeo da živi NOVIM životom, nakon Zadruge se potpuno PROMENIO!
Foto: Printscreen

IZNENADIO

MIKI ĐURIČIĆ DOŽIVEO PROSVEĆENJE! Počeo da živi NOVIM životom, nakon Zadruge se potpuno PROMENIO!

Miki se potrudio da kuću u kojoj će živeti sredi cakum-pakum, tako da sada njegove dve princeze sada uživaju. Za ćerku je pripremio posebnu sobu

Objavljeno:

Čuveni Miki iz Kupinova je pre 4 meseca dobio ćerku Dunju. Iako je prvo govorio da će plaćati alimentaciju, a da sa majkom svog deteta ne želi ništa, on je promenio mišljenje.

- Od kako je prvi put video bebu, on se potpununo promenio. Razgovarao je sa Angelinom i ona se zatim sa bebom preselila kod njega u Kupinovo. Miki se potrudio da kuću u kojoj će živeti sredi cakum-pakum, tako da sada njegove dve princeze sada uživaju. Za ćerku je pripremio posebnu sobu. Nije mu teško da je presvlači, hrani, prokuvava flašice, izvodi u šetnje, a u kuhinji je i dalje glavni. Totalno je druga osoba i više ga nema ni u lokalnom kafiću, ni u kladionici, odakle nije izlazio. Niko ga ne viđa osim kada dođe u prodavnicu u nabavku hrane - otkriva jedan od Mikijevih komšija i dodaje:

- Glavni prihod ima od proizvodnje mesa od mangulice, koje gaji više od godinu dana. To mu dobro ide i ne planira da menja taj biznis. Pare od rijalitija je uložio u gradnju kuće i opremanje, a jedan deo je ostavio i za ćerkino školovanje. Sada baš uživa, postao je pravi porodični čovek, pa ni mi koji ga poznajemo od detinjstva ne možemo da ga prepoznamo. Ali drago nam je da je tako jer nije on baš u cvetu mladosti. Bolje je da bude ovako sa ženom i deteteom nego po rijalitijima i kladionicama gde je i izgubio sve pare proteklih godina.

(Espreso.co.rs / Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.