PEVAČICA IVANA BANFIĆ U STRAHU! Istrčali su goli i bosi na ulicu, ovo ih je baš potreslo!
Foto: Printscreen Youtube

STRAŠNO

PEVAČICA IVANA BANFIĆ U STRAHU! Istrčali su goli i bosi na ulicu, ovo ih je baš potreslo!

Zemljotres jačine oko pet jedinica po Rihterovoj skali u ponedeljak ujutru pogodio je Hrvatsku, osetio se i u glavnom gradu Zagrebu, a još nema podataka o mogućim žrtvama i materijalnoj šteti.

Objavljeno:

Pevačica Ivana Banfić (51) sa suprugom i sinom živi nedaleko od epicentra zemljotresa, u Staroj Drenčini, 11 kilometara od Petrinje.

- Malo smo prestrašeni, ali proći će i to. Spavali smo i probudilo nas je. Iskočili smo iz kreveta. Ne mogu proceniti koliko je trajalo, ali jako se osetilo. Izašli smo u dvorište goli i bosi. U dvorištu imamo dva stara oraha i drveće se treslo, a nema vetra. Sin se najmanje prestrašio, od dece treba učiti kako živeti. Unutrašnjost kuće je u redu, sad treba da pregledamo okolo. Sad se sabiremo od šoka, ali živi smo i zdravi smo, to je najbitnije - rekla je Banfićeva.

Ivana Banfić
foto: Printscreen/Youtube

I pevačica Ela Marinela Jantoš (49), koja trenutno u Velikoj Britaniji gde radi kao negovateljica, uplašena je i potresena pre svega jer je odvojena od ćerke.

- Ujutro su je probudile poruke i pozivi od mame i ćerke (13), koje žive u Novom Jelkovcu.

- Ćerka se uplašila. Mama mi kaže da je obučena čekala sledeći zemljotres. Strašno, ne mogu reći kako se osećam jer nisam s njima. Vraćam se u Hrvatsku prvom prilikom, a do te prilike nije lako ni doći - kratko je ispričala Ela drhtavim glasom.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.