DOŠLA NA TAPET SADA ANI BEKUTI SNEŽANA ĐURIŠIĆ! Posle Zlate sada i ona imala šta da kaže! AU, koji šok!
Foto: printscreen

NA TAPETU

DOŠLA NA TAPET SADA ANI BEKUTI SNEŽANA ĐURIŠIĆ! Posle Zlate sada i ona imala šta da kaže! AU, koji šok!

Ana Bekuta je pecnula svoju koleginicu u ovom muzičkom talent šou-programu

Objavljeno: 23:19h

Nakon što je Zlata Petrović podigla nezapamćenu medijsku prašinu zbog prozivki na račun Snežane Đurišić, odnosno načina na koji koristi svoju ulogu člana žirija Zvezda Granda, i Ana Bekuta je pecnula svoju koleginicu u ovom muzičkom talent šou-programu.

Snežana Đurišić
foto: Printscreen

- Snežana, ne štedi, molim te, komplimente za mog kandidata - poručila je Ana Đurišićevoj na snimanju spomenutog TV formata, na šta joj je ona odgovorila:

- Pa, nažalost, priznaćeš, uvek je tako, kada je neko baš dobar nemaš šta mnogo da mu kažeš nego samo Bravo, odličan si bio.

Podsetimo, pre desetak dana je Zlata javno zamerila Snežani što je, kako ona sama tvrdi, iskoristila priliku što se njena bratanica pojavila u Zvezdama Granda da joj se osveti putem komentara upućenih njoj.

Ana Bekuta
foto: printscreen

- Stavila sam tačku na tu situaciju budući da ne volim da se prepucavam javno. Za toliko godina karijere sam prvi put pukla i ušla u sukob sa nekom koleginicom. Neka Snežana bude čovek pa nek kaže da li sam je ikada prva uvredila ili nešto nažao učinila. Rekla sam istinu koja je dugo čekala da bude izgovorena. Među nama se pre dve decenije dogodilo nešto ružno o čemu nikad nisam govorila niti ću govoriti. Bilo je pitanje vremena kada ću i zbog čega ću pući. Ljudi smo od krvi i mesa pa je normalno da nekome izgovorimo ono što smo decenijama opraštali i bacali u kantu za smeće. Mi smo se uvek prijatno javljale jedna drugoj na snimanjima iako je postojalo to nešto ružno u prošlosti.

Zlata Petrović
foto: Damir Dervišagić

Zarad poštovanja i kolegijalnosti prećutiš, pustiš, tražiš opravanje za druge, pa kad se skupi, nema Boga da možeš da se suzdržiš. Bog me je oslobodio te ružne osobine da se bavim tuđim životima. Uvek sam njoj i svima drugima želela samo sreću. Ne želim da budemo u ratu i da među nama vlada negativna energija ili neka zla krv, pogotovo što sam oduvek ja ta koja traži opravdanja drugima. Sa mnom su uvek znali svi na čemu su. Kako kolege, tako i moji najbliži. Mnogo mi je lakše otkad sam sve Snežani rekla i u lice i oslobodila se ljutnje posle toliko godina. Kamen bi pukao posle 15-20 godina, a kamoli ja. Neću da se izvinjavam što sam rekla istinu koja je odavno trebalo da se čuje. Nema te koleginice koja može reći da sam joj pomislila, a kamoli uradila nešto loše. Ako nisam mogla da uradim dobro, pohvalim ili pomognem, odmogla i kudila nisam. Kada je neko transparentan poput mene, nema mesta ljutnji. Ukoliko mi je Snežana zamerila, to je njeno pravo. Nisam imala nameru da je uvredim, nego sam u trenutku slabosti oslobodila ono što mi je na duši. Radilo se o detetu iz moje porodice, mojoj krvi. Ko razume - razume, nema potrebe da objašnjavam. O Snežani više neću govoriti - ispričala je Petrovićeva tada za Alo, a izjavu koju je dala neposredno nakon emitovanja sporne emisije

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.