Ceca otkrila sve o napadima Mihaila Ražnatovića: Zvala sam policiju, znala sam da Arkanov sin... (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

oglasila se nakon skandala

Ceca otkrila sve o napadima Mihaila Ražnatovića: Zvala sam policiju, znala sam da Arkanov sin... (FOTO)

Folk diva Ceca Ražnatović, pred kamerama je otvoreno govorila o tome kako se nosi bombastičnim naslovnicama pojedinih tabloida.
Objavljeno: 12:18h

Prema pisanju pojedinih medija, nedavno je Mihajlo Ražnatović, jedan od sinova pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, objavio skandalozni status na Fejsbuku u kom je pozvao na ubistvo maćehe Svetlane Cece Ražnatović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Međutim, nakon što je Ceca izrazila sumnju da je profil na Fejsbuku lažan, Mihajlo Ražnatović je otkrio istinu:

- U poslednjih šest godina nisam dao nijedan intervju nikome ni na koju temu. Niti imam profil pod imenom "Mihajlo Ražnatović" ni na jednoj društvenoj mreži, pa tako ni na Fejsbuku.

Svetlana Ražnatovićkoja je demantovala da je to Mihajlov profil, kao i da su podaci netačni i da neko kreiracelu situaciju kao novinsku senzaciju.

foto: Dado Đilas

- Tog momka poznajem lično i znam šta on može da kaže. On nije sklon vulgarnosti, pretnjama. Čuli smo se posle toga, bio je šokiran. On živi u inostranstvu i prosto ne prati naše medije, od svojih prijatelja je čuo i želeo da se oglasi da skine ljagu sa svog imena. Povučenim životom živi, nema nikakve veze sa medijima. Tu su sve izmišljene informacije, pomislim, pa iako je potpuno odlepio, zna bar kada je rođen. Oni ni to nisu znali tačno da napišu, sve su izmislili - rekla je Ceca za emisiju Premijera.,

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.