PEVAČICA KOJU REGION OBOŽAVA BORI SE SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Svi se mole za nju, IMA SAMO 30 GODINA!
Foto: Filip Plavčić

Živite svaki dan kao da je poslednji!

PEVAČICA KOJU REGION OBOŽAVA BORI SE SA TEŠKOM BOLEŠĆU: Svi se mole za nju, IMA SAMO 30 GODINA!

Pre pet meseci završila je u bolnici zbog mučnine, vrtoglavice i problema s ravnotežom.

Objavljeno:

Nika Antolos, bivša pevačica grupe Feminnem, bori se s multiplom sklerozom te o svom stanju redovno izveštava pratioce na Instagramu.

“Moj centar za ravnotežu rekao je ‘danas samo udesno mala’, tako da sam se prvih par minuta vrtela u krug po sobi, kao pas za repom. Uz to još i nepodnošljiva vrtoglavica i mučnina “, započela je svoju ispovest.

“Naravno, jučerašnji dan sam zato provela na hitnoj. Iako su doktori i sestre napravili sve što su mogli, danas mi je isto”, dodala je.

“I nakon svih tih sati tamo, bockanja,krvi i upoznavanja s tuđim dijagnozama, došla sam ovde samo da Vam šapnem da ponedeljak i dalje može biti puno gori”, napisala je Nika, i nastavila:

“Ne dopustajte da vam trenutne boli ukradu sutrašnje radosti.. Jer to će biti samo vašom krivicom.. Ne tešite se tuđim gorim situacijama, već budite svesni svojih radosti, velika je razlika.. Da, život je kao ponedeljak- banana, žut i u obliku osmeha. Kako ko odabere.”

Pratioci su joj poslali poruke podrške i pohvalili je za njenu hrabrost.

“Želim ti brz oporavak. Da ti bar mogu dati malo svog zdravlja i energije. Imam ih na pretek”, “Drži se”, “Samo hrabro”, pisali su.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.