ĐORĐE U NOVU GODINU ULAZI JAČI NEGO IKAD: Bog je uslišio moje molitve, doživeo sam prosvetljenje!
Foto: FOTO : Krešo Sekulić

ESPRESO NOVOGODIŠNJI INTERVJU

ĐORĐE U NOVU GODINU ULAZI JAČI NEGO IKAD: Bog je uslišio moje molitve, doživeo sam prosvetljenje!

Ekskluzivni Novogodišnji intervju sa mladim glumcem Đorđem Krećom.

Objavljeno: 11:06h

Novogoddišnji praznici se bliže, u tom duhu smo želeli i da završimo ovu 2020.godinu, sa nekim novim željama za Novu 2021 godinu.

U našem razgovoru za Espreso portal ovog puta smo odabrali sjajnog mladog glumca Đorđa Kreću, iz klase Srđana Karanović. Poznatijeg po ulozi Vasketa iz serije "Istine i laži". Ono što niste znali o njemu jeste da on svoju glumačku karijeru započeo u pozorištu Boško Buha a nastavio u Beogradskom dramskom pozorištu, u predstavama: "Zojkin stan" i "Antigona". Kao mlad glumac koji je na početku karijere imali smo par pitanja zanimljivih za njega, kako biste ga bolje upoznali i još više zavoleli.

Po čemu ćeš pamtiti 2020 godinu?

- Ovu godinu ću svakako pamtiti po ovom čudnom virusu i čitavom stanju sveta zbog istog, ali takodje i po većinskom boravku u kući, pa i po mnogo čemu zanimljivom što sam otkrio bivajući prinudjen da mnogo razmišljam i razgovaram sam sa sobom.

Šta si naučio o sebi i drugima u 2020.godini usled pandemije?

- Naučio sam da izadjem ih haosa u kojem sam obitavao dobrih 7, 8 godina unazad zbog konstantnog aktiviteta što u poslu što privatno, i da ne nameravam više tamo da se vraćam. Razbio sam sopstvenu zabludu da u haosu najbolje funkcionišem i shvatio da je red mom biću veoma potreban, stoga sam uzeo stvari u svoje ruke i počeo da sredjujem sve u sebi i oko sebe. Jedno po jedno. Sada se neuporedivo bolje osećam i možda će zvučati malo sebično ili nesaosećajno prema ljudima koji su pogodjeni razim nesrećama, ali što se mene tiče zaista ne znam kako bih imao vremena za to da se nije desila ova svetska pošast. Verovatno je Bog uslišio moje molitve i dao mi ta dva tri meseca ‘’ničega’’ za kojima sam toliko žudeo.

Đorđe
foto: FOTO Krešo Sekulić

Događaj koji te je promenio u 2020.godini ili susret?

- Definitivno me je promenio susret sa samim sobom, mada smo ‘’nas dvojica’’ i ranije lepo čavrljali, ali sada je taj susret dosta duže trajao, zapravo i dalje traje. Moram da istaknem da sam veoma srećan što sam zajedno sa svoja dva prijatelja stvorio naš prvi film koji se zove ‘’Tračak’’, doduše u trajanju od tri minuta za jedan festival kratkometražnog filma. Imate ga na youtube pa eto ne traje dugo. :)

Kakvi su ti planovi za 2021.godinu?

- Planovi za nadolazeću godinu su nastavak snimanja dve serije, premijera jednog filma i iskreno se nadam pravi povratak u pozorište

Šta bi poželeo čitaocima Espreso portala u narednoj 2021.godini?

- Čitaocima Espreso portala u novoj 2021. godini želim mnogo, mnogo zdravlja, jakog imuniteta, ponovnih zagrljaja, osmeha i ono najvažnije duhovnog napretka i uvek ljubavi.

(Espreso.co.rs/Aleksandra Anđelković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.