GOCA ŠAULIĆ PRODAJE ŠABANOVU VILU OD PREKO MILION EVRA! Reakcija njihove dece će vas ŠOKIRATI!
Foto: Printscreen

AUUUU!

GOCA ŠAULIĆ PRODAJE ŠABANOVU VILU OD PREKO MILION EVRA! Reakcija njihove dece će vas ŠOKIRATI!

Članovi porodice pokojnog pevača Šabana Šaulića su, prema pisanju domaćih medija, odlučili da prodaju luksuznu porodičnu kuću na Dedinju u kojoj su živeli poslednjih godina.

Objavljeno:

Odluku da se porodična kuća proda donela je Goca Šaulić, udovica legendarnog Šabana Šaulića, još pre nekoliko meseci, a ćerke Sanela i Ilda i sin Mihajlo su je podržali u tome.

Ilda Šaulić
foto: Printscreen

- Kada je Šaban poginuo nestalo je sve ono što je činilo njihov porodični dom. Dok je bio živ i sam je smatrao da je kuća nepotrebno velika, ali nisu imali srca da je prodaju. Ipak, sve se promenilo kada je Šaban preminuo. Goca je nakon gubitka supruga patila u toj kući jer je sve podseća na Šabana. Zbog svega toga su pre nekoliko meseci zajedno zaključili da je prodaja najbolja opcija - priča izvor pomenutog lista i otkriva da se luksuzna vila Šaulićevih procenjuje na preko milion evra.

- Pored pokušaja da njihove emotivne rane zacele, važnu ulogu u celoj priči igraju finansije. Dažbine za takvu nekretninu nisu male bez obzira što Ildi, Saneli i Mihajlu nije problem da plate sve što je potrebno. Osim toga, njihova vila procenjuje se na oko milion evra imajući u vidu da je urađena po evropskim standardima i da se nalazi na jednoj od najluksuznijih lokacija u Beogradu - kaže izvor, i ističe da je Gocin plan da pređe u jedan od nekoliko stanova koje imaju u vlasništvu, a novac uloži u unosne biznise koje će naslediti njena deca i unuci.

Šaban Šaulić
foto: Printscreen

- Goca je oduvek raspolagala finansijama, iako je Šaban bio taj koji je zarađivao novac. Uvek je znala da postupa sa novcem, uštedi i uloži gde treba. Nikoga ne treba da čudi što i pored bogatstva koje imaju razmišlja o daljim koracima i budućnosti svojih unuka. Kada je sve stavila na vagu, shvatila je da nema smisla živeti u vili od čije prodaje može da se napravi posao od kog će decenijama posle živeti njena deca i unuci. To što imaju svoje poslove i što su ostvareni ljudi ne menja Gocino mišljenje da moraju imati dodatnu potporu za život u izobilju na kakav su navikli. U glavi ima nekoliko opcija, a jedna od njih je ulaganje u izgradnju stambenih i poslovnih objekata, ali se još uvek ne zna šta će odlučiti. Početkom naredne godine, tačnije u martu, Goca planira da oglasi prodaju vile, pa će se preciznije znati šta su dalji koraci porodice Šaulić - zaključuje izvor.

Kako se dalje navodi, Šaulići su luksuznu vilu na Dedinju kupili 2014. godine, ali su se u nju uselili tek nakon što su je renovirali. Kako se tada pisalo, Goca i Šaban su u kupovinu i renoviranje vile uložili oko milion evra, a kuća koja će uskoro biti na prodaju poseduje četiri spavaće sobe, tri kupatila, dve kuhinje, veliku dnevnu sobu i podrum.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.