REPER RASTA SKORO 3 MESECA NIJE VIDEO ĆERKICU TARU! Evo ko samo može da ga poseti u pritvoru, otkrio advokat!
Foto: Nemanja Nikolić

NEMA DOZVOLU

REPER RASTA SKORO 3 MESECA NIJE VIDEO ĆERKICU TARU! Evo ko samo može da ga poseti u pritvoru, otkrio advokat!

Reperu Stefanu Đuriću Rasti Viši sud drugi put produžio je pitvor 1. decembra, za još 30 dana, a kako nam je potvrdio njegov advokat, za sve vreme provedeno u pritvoru pevač nije video ćerkicu Taru

Objavljeno:

- On ima dozvolu da ga posećuju određena lica koja su tražila dozvolu, za sada znam da je to samo majka - rekao je Đurićev advokat

Reperu Stefanu Đuriću Rasti Viši sud drugi put produžio je pitvor 1. decembra, za još 30 dana, a kako nam je potvrdio njegov advokat, za sve vreme provedeno u pritvoru pevač nije video ćerkicu Taru, niti ima mogućnost da se putem telefona čuje sa njom.

rasta
foto: Printscreen/Youtube

Naime, dozvolu da posećuje Rastu tražila je i ima samo njegova majka, dok reperova bivša supruga, pevačica Ana Nikolić ne posećuje bivšeg i oca svoje ćerke u pritvoru, gde se nalazi skoro tri meseca.

- On ima dozvolu da ga posećuju određena lica koja su tražila dozvolu, za sada znam da je to samo majka. Za bivšu suprugu, Anu, čujem iz novina, ali iz predmeta to nisam video ni čuo, Nikad mi se nije desilo u karijeri da neko dolazi, a da ja ne znam za to, tako da je to nemoguće - rekao je Rastin advokat Uroš Milosavljević za Telegraf Jetset.

Ana Nikolić
foto: Printscreen

- On nema mogućnost telefonskog poziva, on ne izdržava zatvorsku kaznu, pritvorenik je kao i svaki drugi i nema mogućnost da koristi bilo kakav mobilni telefon - dodao je.

Protiv Ðurića i B.L. Više tužilaštvo u Beogradu vodi istragu zbog sumnje da su izvršili krivično delo - nedozovljena proizvođnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je zaprećena kazna od tri godine do 12 godina zatvora. Rastin advokat tvrdi da je reper nezakonito u pritvoru, jer je opojne droge imao za spostvenu upotrebu, a ne za prodaju.

- Sledeće ročište je kada istekne 30 dana po ovome, po automatizmu će odlučivati, samo tada ne Viši sud, nego Apelacioni sud. On je trenutno, kao i od početku nezakonito u pritvoru i nadam se da će ga što pre pustiti. Rešenja su nezakonita jer mu se na teret stavnja krivično za koje ne postoji nijedan jedini dokaz - rekao je on.

Rasta
foto: Printscreen / instagram

- On je imao supstance za sopstvene upotrebe, a ne za prodaju, oni njemu stavljaju na teret da ima nameru da prodaje, bez ijednog jendig dokaza, što njegov borvak u pritvoru čini nezakoniti. Ne samo da ne postoje dokazi, nego je opštepoznata činejnica čime se čovek bavi i čime se čovek ne bavi - istakao je advokat i dodao da repe ima isti tretman kao i osali pritvorenici.

- Rasti odlazim rednovno u posetu u zatvor, kao i svakom pritvoreniku. On je kao i svi ostali, on nema ni pozitivan ni negativan tretman u odnosu na nekog drugog pritvorenika, prosto kao i svi ostali.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/JETSET Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.