REPER EDO MAJKA SE BACIO NA POSLOVE OD KOJIH MOŽE DA SE ŽIVI, BATALIO PEVANJE: Evo šta mu je najvažnije!
Foto: Printscreen Instagram

PEKAR, LEKAR, APOTEKAR

REPER EDO MAJKA SE BACIO NA POSLOVE OD KOJIH MOŽE DA SE ŽIVI, BATALIO PEVANJE: Evo šta mu je najvažnije!

Sada planiram pokrenuti podkast, nadam se do kraja ove godine, koji će se baviti muzikom, psihologijom, ljudima, svim i svačim, i nadam se da će se nešto dobro izroditi kada je u pitanju taj podkast

Objavljeno:

Edo Majka je ispričao da je prethodnih meseci zarađivao kao kuvar, ali da se lokal u kome je radio zatvorio.

- Radio sam jedno vreme kao kuvar, ali i to se zatvorilo. Držao sam radionice za kreativno pisanje i muziku, imam malo korisnih veština za ova kovidna vremena. Sada planiram pokrenuti podkast, nadam se do kraja ove godine, koji će se baviti muzikom, psihologijom, ljudima, svim i svačim, i nadam se da će se nešto dobro izroditi kada je u pitanju taj podkast. Iskreno, nisam fokusiran na sebe, nego na ljude oko sebe, koji su u mnogo goroj situaciji nego ja i lakše mi je tako - rekao je reper za portal Dnevni avaz.

Edo Majka
foto: Nemanja Pančić

Kako je naveo, počeo je da se bavi i humanitarnim radom, a pored toga slobodno vreme provodi sa suprugom Lilom i ćerkom Jasmin.

U mojoj muzičkoj karijeri apsolutno se ništa ne događa, stagnira kao i, manje-više, sve u muzici. Nema koncerata, nema studija, ima samo laganog zapisivanja ideja koje će pričekati neke bolje dane i savladavanja nekih analognih mašina koje sam nabavio pre nekoliko meseci - dodao je Edo u pomenutom intervjuu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Dnevni avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.