NAJZGODNIJA NA ESTRADI PEVAČICA DEVEDESETIH! Povukla se sa scene i evo čime se bavi! (FOTO)
Foto: Printscreen youtube

NEKADA I SADA

NAJZGODNIJA NA ESTRADI PEVAČICA DEVEDESETIH! Povukla se sa scene i evo čime se bavi! (FOTO)

Ona je ujedno bila i poslednja predstavnica te države na pesmi Evrovizije 1992. godine, gde je nastupala sa pesmom Ljubim te pesmama

Objavljeno:

Pevačica Snežana Berić, poznatija pod umetničkim imenom Ekstra Nena, svojevremeno je bila jedna od najpopularnijih pevačica bivše Jugoslavije.

Ona je ujedno bila i poslednja predstavnica te države na pesmi Evrovizije 1992. godine, gde je nastupala sa pesmom Ljubim te pesmama.

Snežana je rođena u Beogradu 1960. godine, a sa samo 16 godina ostala je bez roditelja.

Dragana Mirković, Ekstra Nena
foto: Printscreen/ Teitter/ Mutav_plovak

Borila se za to da izgradi svoje ime na estradi i njena karijera išla je uzlaznom putanjom, ali je krajem devedesetih odlučila da se povuče sa javne scene jer nije želela da se prikloni tadašnjim trendovima u muzici.

Nakon prekida karijere, posvetila se obrazovanju i završila osnovne studije i magistraturu u oblasti menadžmenta u kulturi i muzici, a potom je i doktorirala ekonomiju.

Već više od deset godina nekadašnja pevačica radi kao profesor na jednom privatnom fakultetu u Beogradu.

Iako je svoj privatni život oduvek čuvala daleko od očiju javnosti, poznato je da je Nena bila udata.

Ona se 2009. godine na večnu ljubav zaklela Miroljubu Jevtiću, verujući da će pored njega i ostariti.

Ekstra Nena
foto: Printscreen Youtube

“Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina… Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: ‘Vi ste k’o latino serija’. To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu”, izjavila je ona tada za Ilustrovanu politiku.

Ipak, brak je potrajao manje od godinu dana.

“Bila sam u braku, nažalost, jako kratko jer smatram da, kada se ne podudaraju iste dimenzije, treba se razdvojiti”, rekla je ona tada medijima, preneo je Blic.

(Espreso.co.rs/IlustrovanaPolitika/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.