OTPEVAO JE SAMO PIJAN MOGU DA PREBOLIM I ONDA NESTAO! Evo gde je danas i šta radi sin Miloša Bojanića!
Foto: Printscreen

BATALIO MUZIKU

OTPEVAO JE SAMO PIJAN MOGU DA PREBOLIM I ONDA NESTAO! Evo gde je danas i šta radi sin Miloša Bojanića!

Bane Bojanić je popularnost stekao hitovima kao što su Pola vino, pola voda, Ova pesma moj je oproštaj i Samo pijan mogu da prebolim, a onda je batalio muziku

Objavljeno: 21:36h

Sinovi folk pevača Miloša Bojanića, Mikica i Branislav, krenuli su očevim stopama te snimili nekoliko hitova, međutim ipak su odustali od pevanja i napustili Srbiju.

Bane Bojanić je popularnost stekao hitovima kao što su "Pola vino, pola voda", "Ova pesma moj je oproštaj" i "Samo pijan mogu da prebolim", a onda je batalio muziku i isto kao i brat započeo biznis van naše zemlje.

Bane Bojanić
foto: Espreso.co.rs/ Milen Vesović

Folker je jednom prilikom otkrio je da sinove viđa jednom godišnje, te da postoji mogućnost da se Mikica vrati u Srbiju jer je nostalgičan, dok je Bane razvio biznis u Americi i planira da ostane tamo.

Bane živi u Americi, a Mikica je u Kanadi, ali nisu daleko jedan od drugog. Četiri i po sata vožnje. Sinovi se bave istim poslom, imaju kamionske firme. Bane je osnovao firmu koja se bavi transportom hrane, zatim i Mikica, njih dvojica sarađuju i lepo funkcionišu. Mogu da kažem da sada najmirnije živim otkad su tamo jer su obojica stali na noge" rekao je Miloš ranije za "Blic puls".

Ipak, Bane je odlučio prošle godine da se vrati muzici, te je uradio obrade nekih svojih najvećih hitova među kojima je i pesma "Samo pijan mogu da prebolim".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.