NIKADA VEĆA SREĆA I RADOST U DOMU KARIĆA! Dogodila se NEOČEKIVANA VEST, Danijela napokon saznala POL BEBE! (VIDEO)
Foto: instagramscreen

predivno!

NIKADA VEĆA SREĆA I RADOST U DOMU KARIĆA! Dogodila se NEOČEKIVANA VEST, Danijela napokon saznala POL BEBE! (VIDEO)

Porodica Danijele Karić će postati bogatija za još jednog člana. Dečak ili devojčica? Pogledajte kako su ukućani saznali radosnu vest!

Objavljeno:

Poznata pevačica i mama Danijela Karić i njen suprug Ivan Mileusnić čekaju drugo zajedničko dete. A ima li veće radosti u porodici od otkrivanja da li im se pridružuje devojčica ili dečak?

Na veoma interesantan način su saznali pol bebe i to podelili sa svojim pratiocima.

Naime, tata Ivan je objavio interesantan video trenutka u kom i sami otkrivaju da li im stiže dečak ili devojčica. Zabeleženi su preslatki, dirljivi trenuci kada je porodica na okupu, a radost se vidi po širokim osmesima i srećnim uzvicima.

Iiiiii, jeste li spremni?

Stiže devojčicaa!

Ispod objave, tata Ivan je dodao i emotivan opis posvećen supruzi, koji je raznežio publiku.

"Uvek sam govorio da verujem u čuda, da kada nešto želiš toliko iskreno i jako, da taj san na kraju postaje java. Moje najveće čudo koje mi je ostvarilo snove, jeste moja draga žena i supruga. Ti si najbolja i najnesebičnija osoba na svetu, koja ume da voli i čini srećnim sve oko sebe", napisao je tata Ivan Mileusnić.

On i Danijela već imaju sina Maksima, a ona iz prvog braka ima dvoje dece - sina Filipa i ćerku Moniku. Čestitamo ovoj petočlanoj porodici na najlepšim vestima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.