MILICA OPASNICA OTKRIVA SPONZORUŠE: Svaka bi želela da je Sandra Meljničenko, ali neka se mora udati i za Radojicu!
Milica nema dlake na jeziku, Foto: Emilija Jovanović

milica opasnica

MILICA OPASNICA OTKRIVA SPONZORUŠE: Svaka bi želela da je Sandra Meljničenko, ali neka se mora udati i za Radojicu!

Ne mogu da kažem da baš svaka žena želi venčanje iz bajke, dobro situiranog muškarca pored sebe i da ne misli o tome kako da zaradi, plati račune ili vrtić za decu, ali većina devojaka koje ja poznajem više razmišljaju o tome nego što u stvari žele da pomere svoju zadnjicu i naprave te iste pare

Objavljeno: 15:33h
Milica Stanimirović

Smatram da svaka žena koja dozvoli da ih muškarac broji kao „kamile u Dubajiu“ takvu sudbinu i doživi. Nikada nema svoj novac, mora da pita za isti kada joj trebaju tamponi, i zauvek ostane zarobljena u toj kolotečini razmišljajući o tome KAKO BI MI SAD BILO DA SAM ONDA URADILA ONO.

Imam primer jedne predivne, harizmatične devojke koja je bila sposobna da napravi jako dobru karijeru, živi kao Bog od svoje plate i uživa u životu sa svojim prijateljima i dečkom iz njenih snova. Bila je slobodna, lepa, pametna i jako pozitivna. Niko nije ostajao ravnodušan na nju. Međutim, naišla je na muškarca koji joj je rekao da ne treba ništa da radi, da će zauvek imati sve što poželi i da je na njoj da bude samo lepa i da uživa sa njim u svemu tome. Tako je i bilo, prvih godinu dana. Tu devojku nisam videla 6 godina, nema društvene mreže, ne posećuje svoju porodicu i nema nijednu drugaricu. Karijeru nije napravila, nema posao, a za bilo šta da želi da kupi ili uradi mora prvo da dobije dozvolu od svog dečka. Kraj bajke.

Stav većine sponzora je da bi žena trebala da mu bude zahvalna, jer živi raskošno zahvaljujući tome što ima njega i da ne treba ni da diše, da govori ili ne daj Bože da ima stav. Opet ću ponoviti, nisu svi takvi (napašće me sponzori sa svih strana, moram da se ogradim), ali većina onih koje sam upoznala jesu.

Sa žestokim momcima sam oduvek drugovala, šta više oni su mi oduvek bili najbolji prijatelji. Oni me nisu gledali kao devojku sa kojom bi bili, već kao brata, pa nikad nisam imala nikakav problem. Voleli su da se druže, da se smeju, da se zezaju na svoj, ali i na moj račun. I u početku, nisam ni znala za neke da su “žestoki”, jer su izgledali „normalno“, na njima nije vrištao luksuz, a u svojim poslovima su uvek bili jaki. Žene su ih obožavale (a obožavale je mala reč), bili su galantni prema njima, osećale su se kao kraljice, sve su imale. Kao što već rekoh, prvih godinu dana. Onda su oni postajali previše hladni, varali su ih, a one su ostajale sa njima samo zbog tog osećaja sigurnosti i novca. Ali kakva je to sigurnost ako nema ljubavi i poverenja, kada moraš da moliš za gram pažnje i opet je ne dobiješ?

Devojke drage, ne može svaka od nas da bude Sandra Meljničenko, da ima jahte, vile, luksuzne automobile i muža milijardera. Da je od pevačice iz (ne baš tako uspešne) grupe Models preko noći postala jedna od NAJBOGATIJIH SRPKINJA. Da li mislite da je toj istoj Sandri sve potaman u životu? Da je svaki dan srećna, ispunjena i ostvarena. Da živi život bez straha da joj neko ne otme decu. Sloboda nema cenu. Pare su bitne, ali i prolazne. Mir u glavi i duši je nešto čemu treba da težimo. Neka se mora udati i za Radojka i živeti bajku.

Često čitam komentare po Internetu, na video snimcima, kolumnama, postovima itd. U principu to se uvek svodi na ovakve komentare: ona je premršava, operisala se cela, ne liči na sebe, sigurno je glupa sponzoruša i ima sugar daddy-ja. Ona tamo je debela, neće je niko sigurno, nema samopouzdanje i neće napraviti nikakvu karijeru. 21. je vek, 2020.godina, trenutno živimo u vremenu kada je najbitnije da budemo zdravi. Koga briga da li se neko udao iz koristi ili je imao sreće kao Modelsice?

Mišljenje je kao dupe, svako ga ima. Pogotovo danas kada je Internet dostupan svima, a mnogi mogu da komentarišu iza svojih lažnih profila jer u real life-u to nikada ne bi smeli. Okej, razumem sve, živimo u demokratiji, sloboda govora ... sve je to super i ponosna sam što možemo da iskažemo svoje stavove, emocije itd. Ali, prijatelji moji, nije lepo (čitaj: jadno je, očajno je, bezobrazno je, ponižavajuće je...) komentarisati ljude sa kojima se ne slažemo u nečemu na osnovu fizičkog izgleda, seksualnog, političkog ili verskog opredeljenja. Ma bilo KAKVOG OPREDELJENJA.

Ja sam izabrala ovakav put gde moram da radim 24/7 da bih ovoliko i zarađivala, ali to ne znači da će svaka devojka izabrati ovo. Jedino što želim je da kažem svakoj toj devojci koja razmišlja o tome da svoj život posveti samo muškarcu i tome da SAMO bude lepa, ali ne i srećna – JAKA SI, MOŽEŠ APSOLUTNO SVE SAMA DA OSTVARIŠ, IMAĆEŠ MILIONE POŠTENIM RADOM I ZALAGANJEM, NE TRPI NIKOGA I NIŠTA, ISTRAJ U SVEMU, OSTVARIĆEŠ SVE SNOVE SAMO POKUŠAJ!

Milionere uopšte nije teško pronaći. Ima ih u vašoj sredini, sigurna sam u to. Ima onih koji se kupaju u luksuzu, a ima i onih koji ulažu pametno. Sve je to super i treba da imaju toliko, ali najlakše je biti sa njima kada si MLADA i LEPA. Nisi jedina koja ima iste snove kao i ti. Lako ćeš biti sa njima, provesti noć ili dve u svili i zlatu. Lako je udati se za čoveka koji ima novac, a koji od tebe zahteva da pogaziš svoje snove, postaneš senka bez stava i mišljenja i izgubiš sebe. Sebi si NAJBITNIJA. Voli sebe i sve ćeš uspeti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.