Anastasija u rastrojstvu posle Kostadina: Raščupana, depresivna, zaboravila gaće, digla noge... (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/anastasija.raznatovic

Patnja

Anastasija u rastrojstvu posle Kostadina: Raščupana, depresivna, zaboravila gaće, digla noge... (FOTO)

Da li ćeš me voleti i kada ne budem mlada i lepa?"
Objavljeno:

Ovoga puta je u centru pažnje jer je nedavno raskinula sa dečkom Kostadinom Terzićem koji je "bacio oko" na drugu ćerku sa estrade - Helenu Topalović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Helena je inače poznata na Instagramu po selfijima i snimcima gde u prvi plan ističe svoje grudi i napućena usta. Retko ko bi joj dao tako malo godina, pa je izgleda i Kostadin pao na to!

foto: Printskrin / Instagram / helena_topalović

Anastasija je posle raskida počela sa objavama tužnih statusa i slika, a ova poslednja jasno pokazuje da mladoj dami nije lako. Ona je postovala fotku na kojoj je u izazovnoj pozi, gola u bade-mantilu koji joj je i pao sa ramena, raščupana i sa cigaretom u ruci.

Uz fotku ostavila je i reči pesme Lane Del Rej "Da li ćeš me voleti i kada ne budem mlada i lepa?" Pesma je za one koji ne znaju, teška "depra".

Ipak njeni fanovi nisu primetili očaj koji prenosi slika, ali zato cigaretu jesu. Kao da je to najstrašnija stvar na svetu!

A osim cigarete, poveli su i polemike, da li je Anastasija obukla donji veš na ovoj fotografiji. Obzirom da nosi bade-mantil, vrlo je moguće da nije, ali fotografija je takva da se ne vidi jasno, tako da nam ostaje samo da nagađamo. No, u svakom slučaju, tužna ili ne, sa donjim vešom ili bez, Cecina ćerka je veoma seksi u ovom zapuštenom izdanju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.